Українці у Ванкувері
-
Привіт 😊потрібна стрижка 💇 до кого можна звернутися ?
-
www.instagram.com/your__beauty__room_?igsh=c3NrMzQ4dWF2dnl6 Нарощення волосся
-
⁉️ порадьте будь ласка майстра нарощування волосся та колориста🙏🏽💆🏼♀️💇🏼♀️
-
Дякую 🙏
-
Не зважайте на це. То фільтр для слабонєрвних 😁 Трохи натиснути своїм банківським рахунком, або чим можете похвастатись, і багато з них стають пет френдлі. 🙈 Нам так в один день декілька апрувів прилетіло на ті що спочатку були no pets. Так що не лякайтесь раніше часу.
-
Так, я так теж завжди роблю, ставлю фільтри а потім в описі читаю - но петс!
-
Не зовсім про це. Нових студентів на цей навчальний рік у вересні приїде менше на багато, бо нарешті зробили обмеження по кількості віз, що видаються
-
Є роботу фул тайм у продуктовому магазині. 20дол в годину плюс є розміщення. Острів Bowen
-
Вони дивні. Бо спочатку там написано Pet Friendly. Я спеціально фільтр поставив...
-
Тепер не можна знімати якщо ти іноземний студент? А де вони мають жити? Гуртожитки усіх не вмістять
-
Вдячна за допомогу 🙏🫶
-
Гарні, друга «но петс»
-
www.padmapper.com/apartments/richmond-bc/l-58125260/pet-friendly?bathrooms=2&lease-term=long&box=-123.1637,49.14644,-123.11989,49.1988
-
www.padmapper.com/apartments/richmond-bc/brighouse-village/l-58645543/pet-friendly?bathrooms=2&lease-term=long&box=-123.157,49.15409,-123.13035,49.18594 Рівно 3к, 2 спальні та можно тварин
-
Дуже вам дякую, подивлюся сьогодні
-
Якщо він в Ванкувері працює, то подивіться може в Річмонді щось. За ціни не скажу, бо ми не рентуємо вже кілька років
-
what has happened?
-
Так я ж пишу українською
-
Ціни ніби впали трохи, бо іноземним студентам прикрили лавочку
-
Ми зараз взагалі живемо в Альдегров/ Аббатсфорд і чоловік їзде на роботу в Ванкувер.
16 Jan 2023, 06:08
11801/13259
about 3 hours ago