Українці у Ванкувері
-
Newfoundland
-
Дякую! В Бернабі не підкажете де така клініка?
-
О, чудово! Дуже Вам дякую!
-
Якщо ви поруч із синьою гілкою SkyTrain то це на станції Columbia g.co/kgs/Bv7LMuk foremed.cortico.ca
-
Інформація скільки буде покриття залежно від доходу. Це вже з другого року буде актуально
-
Привіт. Продаю: - відпарювач для одягу (35 CAD) - воскоплав для депіляції + касета воску (15 CAD) - фен (10 CAD) Вживані максимум 4 рази. За деталями пишіть в особисті, можемо поторгуватися 😉
-
Там, де рецепція клініки, там же з правого боку від неї й аптека, а якщо дізнаєтеся, де ліфт, то на наступному поверсі всілякі процедури на кшталт масажу (окрема вартість або безкоштовно за бенефітами). Перший рік PharmaCare безкоштовно за CUAET, потім залежить від доходу
-
На здоров'я
-
Зрозуміло! Дякую Вам!
-
Добрий день, кому потрібнi стабільно щоденнi грошi - пишіть мені в лс, розкажу трохи більше: Все відбувається онлайн, потрібен смартфон і повне розуміння як ним користуватись. Всьому навчаємо на практиці, легально, з 18 років, пишiть менi у особистi
-
Важливе повідомлення для всіх, хто зараз у пошуках роботи! Пропонуємо легальну онлайн-роботу для повнолітніх, яка підійде багатьом. Не пропустіть свій шанс знайти зайнятість, яка відповідає вашим потребам. Бажаємо всім гарного дня!
-
Безкоштовно. Для хлопця 8-10 років. Синя- осінь, весна, чорна- зима. Стан добрий. Кому потрібно пишіть в приватні.
-
Найближче в Едмонтоні
-
Друзі, чи є у Ванкувері Українське консульство? Бачу тільки в Торонто і Альберті і де можна подати на паспорт дитині?
-
Дякую 🙏
-
Добрий день, кому потрібнi стабільно щоденнi грошi - пишіть мені в лс, розкажу трохи більше: Все відбувається онлайн, потрібен смартфон і повне розуміння як ним користуватись. Всьому навчаємо на практиці, легально, з 18 років, пишiть менi у особистi
-
Привіт ,шукаю кваліфікованого перекладача в Ванкувері на співбесіду в Американське посольство .
-
Що це за херня і навіщо таке кидати в групу?
-
Сорі, але мене це шокувало, не дуже приємно дивитись на таке
-
Це спам, часом прориваються але їх видаляємо як тільки бачимо
16 Jan 2023, 06:08
11876/13233
about an hour ago