Українці у Ванкувері
-
Ні, є червоний мак
-
Зоряне сяйво там не бачили?
-
Я он ходжу в фрешко і дивлюся на ромашку але 30$ за цукерки…. Правда 2 кг😁 с першої зарплати куплю обов’язково 🤣
-
дякую, більше 70$ безкоштовно, якщо замовляєш онлайн, але везуть тиждень
-
В них є безкоштовна доставка, ( або приблизно 35 $) якщо сума покупки приблизно більше 400 $
-
ЛЯПІС ТРУБЄЦКОЙ у повному складі приїжджає до Ванкуверу!🇨🇦 *Кошти з цього туру будуть спрямовані на потреби тактичного підрозділу особливого призначення «Г.Р.І.М.» у складі 41-ї ОМБр ЗСУ, де з першого дня повномасштабного вторгнення воює рідний брат дружини Сергія Міхалка. А також на потреби 152-ї бригади ЗСУ — 1-й єгерський батальйон, 1-ша мінометна батарея. Квитки bomond.com/events/lyapis-trubetskoy-warrior-of-light-the-best-tour-2024
-
Привіт всім! Ведеться набір в онлайн групу по підготовці до CELPIP SPEAKING Тривалість курсу 12 тижнів (24 заняття) Заняття онлайн в групах 4-5 осіб, проходять англійською мовою, одне заняття 60 хвилин, передбачені домашні завдання, в тому числі запис аудіофайлів для перевірки та фідбеку викладача Вартість 25CAD/урок (600 CAD весь курс, оплата частинами) Уроки двічі на тиждень, понеділок та середа АБО вівторок та четвер в залежності від вашого рівня Викладач має професійну освіту, 13 років досвіду, проживає в Канаді 8 років, 6 років готує студентів онлайн до CELPIP та IELTS, рівень англійської C2, IELTS 8.5 Для більш докладної інформації та з будь-якими питаннями звертайтесь www.instagram.com/galyna_manzhos/
-
Привіт!) плануємо податися в подорож з Листопада/Грудень на 3-4 місяці. Здаємо нашу квартиру ( студія) в центрі Ванкувера на цей час. залишаємо всі необхідні вам речі, також робочий стіл (окрема кімнатка) влаштована під офіс, посуд, ліжко🫶🏼 вид на океан присутній з облаштованим балкончиком🤫 В будинку є тринажерний зал, кімнати для мітингів, гриль зона та відпочинкова зона з видом на місто Район тихий та дуже зелений , близько до Coal Harbour, English Bay, Stanley Park та центру Вартість -2800 кад Будь ласка звертайтесь на пряму в повідомлення)
-
В провіанті теж на початку бачили, інколи брали. Але там в рази ціни вищі. А так у Фрешко буває можна виловити цікаві пропозиції. Хтось за сухариками, мабуть, скучив і підказав їм- насипом різні смаки. Оселедець значно смачніший. Ну і Північне сяйво виловила лише раз там
-
Дуже багато років тому
-
Не знаю як ви давно їли зоряне сяйво, але я декілька місяців тому. Смак взагалі змінився, не такі смачні 😢
-
О супер, мені в Річмонді краще! Клааааас я так рада 🥳 думала тільки рошен возять
-
Бачила в Річмонді у Фрешко на Роуд 2. Але десь два тижня тому
-
Ваааау дякую велике!!! Сподіваюсь що ще є 😅 якщо там раптом хтось буде, то скажіть чи ще є, бо мені 30 хв в одну сторону 😂
-
maps.app.goo.gl/eBneARSogTuZyd6X8?g_st=com.google.maps.preview.copy