Українці у Ванкувері
-
17 жовтня — Безкоштовна інформаційна сесія для українських старшокласників і випускників, та їх батьків: Вища освіта в Канаді. Вступ 2024/2025 для українців Кількість місць обмежена. Реєстрація за посиланням на сайті 👇 www.eventbrite.com/e/1040027619607
-
Всім привіт ! -Пропоную стрижки чолочі і жіночі - Роблю кератин, колаген волосся - Покраска ( ПРОПОНУЮ ВИЇЗД ДО ВАС!) Vancouver , Richmond +1 (604) 368-9528 What’s App/ tel Instagram ⏬️⏬️ www.instagram.com/nfrancv01?igsh=MTd0bG14dzlva3Bvbg%3D%3D&utm_source=qr
-
Організація Impact North Shore проводить серію інформаційних заходів про вищу освіту для українців з представниками місцевих вищих навчальних закладів. Зустрічі проходитимуть онлайн в Zoom українською мовою або з перекладом на українську. 17 жовтня о 18:00 - Langara College, BCIT 21 жовтня о 18:00 - Vancouver Community College 5 листопада о 18:00 - University of British Columbia Дати ще узгоджуються - Simon Fraser University, Capilano University.
-
www.facebook.com/share/YD3bezvCmyM2vjPZ/?mibextid=9VsGKo
-
Хлопці і дівчата, мами з дітьми від 16 років, фінальний розпродаж білетів до 16го жовтня! Встигніть придбати щоб заблукати собі місце і повеселитись:)
-
Тут працює лікар, який закінчив наш медінститут Богомольця і підтвердив диплом в Канаді
-
Вітаю усіх! Я шукаю приміщення, яке можна знімати почасово. Буду дуже вдячна за вашу пораду ☺
-
я починав з Value Village... за $20~$30 можна купити все вищеперераховане. є ще TriftStores
-
В мене є новий набір посуду на 4 персони віддам за 30$ Ванкувер
-
Також маркетплейс виручає 👍
-
Можете спитати в Укр церкві в Нью Вестмінстері. Люди часто віддають задурно
-
Доброго ранку, шукаю роботу на weekends , буду вдячний за допомогу