Українці у Ванкувері
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $60 або $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 100 ГБ 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $40 📍KOODO - 50 ГБ 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $34
-
Вже купили 🙏🏽
-
Привіт всім, З 1 листопада здається частина приватного будинку (не basement, повноцінні вікна і багато світла)в Burnaby, 7 хв пішки до станції Burquitlam. Одна спальня, вітальня, кухня і звичайно ж ванна кімната. Проте, немає пральної машини та сушки, ми їздили в Port Moody (можна машиною чи 1 станція метро). Вартість $2000, для одної людини або для пари. No smoker. No pets. WiFi, опалення і світло включені в ціну. Вітальня і кухня повністю обмебльовані, потрібно тільки ліжко в спальню. Якщо цікаво, пишіть, скину більше фото.
-
Привіт усім. Я не вмію робити 2 речі. Фотографувати і рекламувати. Так ось, здається в оренду кімната, розміром 3,5х3 метри, за адресою Richmond, Motrfield Road 10800. За час мого проживання був куплений килим в Іранця. Він однозначно задає стиль цій кімнаті :) Крафтова лампа, зібрана з трьох різних ламп з керуванням по Wi-Fi ітд. Світильник з двома Wi-Fi керованими лампами. Двоспальне ліжко Queen Size, яке я трішки доробив і воно легко витримає двох осіб. Я колись важив 100кг, я знаю про що говорю. Полички, які до мене виготовив якийсь мен з Польщі. Гантелі, колонки, аудіокаст, розкладний стілець і стіл, пластикові і підвісні шуфлядки, багато вішалок. Сусіди - те за чим я буду сумувати найбільше. Каміль - поляк, живе 15 років в Канаді. Йому здається 42 роки. Сидіти біля вогнища в саду і посмажити м'ясо, розпалити камін вдома, поговорити про здорове харчування, поїхати в подорож в 2000км на мотоциклі і покрутити мотоцикли (під них є 2 окремі невеличкі гаражі в саду), покататися разом на роверах - це все про Каміля. P.S. професійний тату майстер і просто крутий чувак. Каміль - постійний мешканець. Сусідки - 2 дівчини з Руанди. Інгліш спікерз, дуже привітні, дотепні і добрі. Якщо їх попросити, вони навіть приготують їжу і край рідко бувають вдома. Дім опалюється так, що у мене постійно відкрите вікно. Загальна пральна/сушильна машина,дошка для прасування. Загальна простора кімната з кухнею, телевізором, каміном. Навколо будинку є відеоспостереження. Загальна ванна кімната, яку ви ділитимете з дівчатами.(В Каміля є окрема). Загальна кухня для всіх мешканців будинку. В кухні є все необхідне : блендери, міксери, духовка, 2 холодильника, навіть машина щоб робити морозиво. В будинку живе собачка, Австралійська вівчарка. Всіх любить і всі йому друзі. Прибирання будинку по черзі, виходить раз на місяць. Є окреме місце для парковки машини. Між усіма мешканцями є домовленість не шуміти пізніше 23:00 Двері в кімнаті обклеєні студійним звукопоглиначем. Я зніму якщо не подобається. Ціна - 1000 CAD + витрати на опалення, Wi-Fi, енергію. Від 50 до 70 CAD максимум.
-
Привіт!🤗 Я Валерія - майстер манікюру/педикюру з 12-річним досвідом. Працюю у салоні в особистому просторі , нікого поруч ,тож ми з вами зможемо побалакати на будь які теми 😉 Роботи виконую не на швидкість ,а на якість♥️ Працюю у Ванкувері : maps.app.goo.gl/JisN9C6i88FaY12E6 📍4889 Clarendon St, Vancouver, BC V5R 3J3 Моя сторінка: www.instagram.com/vlblue_nail?igsh=anhhNGJqdXFiYzB0
-
Привіт Порекомендуйте кондитера 🍂
-
#робота Привіт! У нас є вакансія. Рецепшионіст в більярдному клубі “House of pool” 430 Columbia st, New Westminster. Вівторок 8.00 pm - 2.00 am Пʼятниця 8.00 pm - 2.00 am (до останнього клієнта) Субота 8.00 pm - 2.00 am (до останнього клієнта) 18-22 години на тиждень $18 за годину + чайові Обовʼязкова вимога: розмовна англійська. Якщо цікавить, відпишіть мені будь ласка.
-
#poбота Вакансія: Будівельники в компанії Orbis Group Компанія Orbis Group, яка активно розвивається та реалізує нові проекти, запрошує до співпраці будівельників. Якщо ви шукаєте можливість приєднатися до динамічної команди і працювати над цікавими проектами, ця вакансія може бути саме для вас! Умови роботи: Робочий графік: 40 годин на тиждень і більше. Оплачувані понаднормові години (overtime). Офіційне працевлаштування. Початкова зарплата від $23 на годину та більше, ставка залежить від досвіду та навичок. Конкретну інформацію можна обговорити на співбесіді. Обов’язки: Робота з облицюванням різних типів (Cladding). Переваги роботи в Orbis Group: Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання. Стабільна робота в українському колективі. Знання англійської мови буде плюсом, але не є обов’язковим фактором. Ми шукаємо як новоприбулих без місцевого досвіду, так і професіоналів у галузі. Як подати заявку: Якщо вас зацікавила ця вакансія, надішліть своє резюме на електронну пошту: [email protected] Долучайтеся до нашої команди та станьте частиною успішних проектів Orbis Group!
-
Написала вам в особисті, не відповідаєте! Ви хочаб зробили короткий опис( скільки кімнат,район,ціна)
-
Я читала ваш опис, вам треба йти в ріелтори)
-
Ми шукаємо 2 кімнатну) нас троє
-
Привіт усім! У зв'язку з переїздом продаємо стильний і дуже зручний диван з отоманкою. Розміри: 37in x 82in x 28in. Купували більше ніж за 2000$, але продаємо за 400$. Самовивіз з Норс Ванкувера, потрібно забрати до кінця місяця. Якщо вас зацікавило або потрібна додаткова інформація – пишіть у приватні повідомлення!