Українці у Ванкувері
-
Може мені будь ласка скинути номер?)
-
Написав Вам в особисті
-
Можете, будь ласка, і мені відправити номер рієлтора
-
Всім привіт ! -Пропоную стрижки чолочі і жіночі - Роблю кератин, колаген волосся - Покраска ( ПРОПОНУЮ ВИЇЗД ДО ВАС!) Vancouver , Richmond +1 (604) 788-3511 What’s App/ tel Instagram ⏬️⏬️ www.instagram.com/nfrancv01?igsh=MTd0bG14dzlva3Bvbg%3D%3D&utm_source=qr
-
Привіт! Переїжджаю і продаю деякі речі. Серед них дуже класний м'який килим, матрац в ідеальному стані та дві великі лампи. Усі речі придбані в IKEA та використовувались близько пів року. Якщо комусь щось цікаво, ось мій профіль на Marketplace з усіма товарами: www.facebook.com/marketplace/profile/100017098849158/?ref=share_attachment З будь-яких питань пишіть в приватні повідомлення. Гарного дня всім! 😊
-
Добрий вечір, у когось була така ситуація , що при видачі study permit не дописали дозвіл на роботу ?
-
Що ви маєте на увазі? Стади перміт так називають тому що це дозвіл на перебування у країні заради навчання. Я думаю, ви мали на увазі що деякім людям видають стади перміт з дозволом на парт тайм роботу. Мені - не давали. Тобто ви не можете легально працювати.
-
По CUAET, Коли давали дозвіл на навчання з робочим пермітом то тоді не було обмежень до 20 годин на тиждень по роботі, вже з новими то так. Взагалі це стандартна практика обмеження до 20 робочих годин якщо ви навчаєтесь, проте треба мати і робочий дозвіл паралельно з дозволом на навчання
-
Ну так, я про те кажу, що стаді перміт не обов'язково це дає. Мій не давав.
-
Всім привіт, маю 2 квитки на www.youtube.com/watch?v=HyIyd9joTTc завтра в кукітламсьому кінотеатрі біля Ікеї о 7 вечора, напишіть в ЛС. Але якщо точно впевні що підете
-
Вітаємо! Ми — група розробників, від української IT спільноти "IT UA VANCOUVER", які працюють над захоплюючим проєктом, що включає інтеграцію штучного інтелекту у сфері стоматології. Крім того, ми подали пропозицію на DevFest - Build the AI Hackathon, організований Google Developer Group Vancouver. У процесі роботи у нас виникло кілька запитань, які, як ми вважаємо, ваша експертиза може допомогти прояснити. Ми будемо дуже вдячні за можливість обговорити ці питання, в любий зручний для Вас спосіб (приватна зустріч, відео конференція в zoom, чи повідомлення в месенджері). Якщо Ви дантист і готові нам допомогти, напишіть ,будь ласка, в особисті повідомлення) Щиро дякуємо за ваш час і розгляд нашого запиту. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь. Бажаємо гарного вечора!