Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, маю 2 квитки на www.youtube.com/watch?v=HyIyd9joTTc завтра в кукітламсьому кінотеатрі біля Ікеї о 7 вечора, напишіть в ЛС. Але якщо точно впевні що підете
-
Вітаємо! Ми — група розробників, від української IT спільноти "IT UA VANCOUVER", які працюють над захоплюючим проєктом, що включає інтеграцію штучного інтелекту у сфері стоматології. Крім того, ми подали пропозицію на DevFest - Build the AI Hackathon, організований Google Developer Group Vancouver. У процесі роботи у нас виникло кілька запитань, які, як ми вважаємо, ваша експертиза може допомогти прояснити. Ми будемо дуже вдячні за можливість обговорити ці питання, в любий зручний для Вас спосіб (приватна зустріч, відео конференція в zoom, чи повідомлення в месенджері). Якщо Ви дантист і готові нам допомогти, напишіть ,будь ласка, в особисті повідомлення) Щиро дякуємо за ваш час і розгляд нашого запиту. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь. Бажаємо гарного вечора!
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 100GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $40 📍KOODO - 20GB та 5GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $29 / $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Привіт усім!🙌 Моя подруга отримала сертифікат на оформлення та ламінування брів і шукає моделей для відпрацюівння. Оплата тільки за матеріали. Приймає в комфотрній домашній студії з кавою та смаколиками.☕🧁🍬🍭 Ось її Instagram: @browart_alina
-
Мене звати Марія, я психолог і психотерапевт 🌿 Маю ще декілька місць на психотерапію. Можете звертатись з будь-якими запитами - труднощі в еміграції, стосунки з іншими та з собою, особистий або карʼєрний зріст, вибудовування здорової самооцінки, панічні атаки, тривожність, кризи, не розуміння свого майбутнього, розлади харчової поведінки, розлад дефіциту уваги та гіперактивності РДУГ (СДВГ), робота з дітьми та підлітками тощо. Звертайтесь в особисті в телеграм 🌱
-
Привіт, мене звати Вікторія і я професійно займаюсь фотографією у Ванкувері📸. Мій інстаграм: www.instagram.com/unframed_photos/profilecard/?igsh=MW8zZ2c3ZzQybWc5aQ== Бронюй свою осінню або street style фотосесію вже зараз!🍁 Я допоможу з підбором одягу та позуванням. 30хв, 10 фото у ретуші, 100$ 60хв, 25 фото у ретуші, 190$ (встигнемо зробити декілька образів) Також роблю сімейні фотосесії. Пишіть мені щоб обговорити деталі📸
-
-
Всім привіт) Відгукніться ,будь ласка,чи їде хтось найближчим часом з Ванкувера в Україну ?)
-
Marine Landing flex / creative industrial space for lease containing 616 QS FT, 10 AMP power, 13' ceiling height (11'+/- clear) and double load- ing doors measuring 6' wide x 8' tall. The fourth floor si accessed by a freight sized and standard elevators with washrooms located on the same floor. The unit is roughed in with a water and sewer connection. There is a minimum of 6' wide exterior corridors for easy movement of goods to and from the unit and centralized loading area. The unit is well lit with glass double doors, and an additional 5' wide x 7' tall +-/ window with LED tube lighting. The landlord shall newly paint the unit, and ni- stall baseboards. Flooring can be installed per the tenants requirement. SALIENT DETAILS Breka wil be opening a 6,000 SQ TF cafeteria style bakery on site. The building features end-of-trip facilities, a communal lounge with fully op- erational kitchen for hosting events and celebrations, outdoor rooftop patio with BBQ area, large dog run, and attractive landscaping with out- door seating. Ful change rooms complete with private showers, custom lockers, and a large changing area. There is a bookable boardroom with audio / visual presentation equipment and seating. State-of-the-art fit- ness centre and gym with full cardio equipment and weights. Industrial meets west coast modern design aesthetic throughout the building.
-
Всім привіт! Я шукаю клінера чи клінінгову компанію для move out cleaning не за всі гроші світу. Локація- Surrey (4 хвилини від King George sky train station). Якщо у когось є рекомендації, будь ласка напишіть в коментарях або у приватні повідомлення. Буду дуже вдячна 🙏 (Фото для привернення уваги)
-
Доброго дня, є кімната мебльована в районі даунтаун. Тихе місце поряд з інфраструктурою. Зацікавлені пишіть в особисті.
-
Доброго дня! 🚚📦 На завтра є можливість підробітку в районі Surrey (Moving). Оплата складає $28 на годину,оплата І-трансфер після закінчення. Години роботи орієнтовно з 8 AM до 1 PM. Крім того, оплачується одна година часу на дорогу. Якщо вас цікавить, звертайтеся за номером +1(825)449 5474 (Степан)
-
Ну так давайте приїдемо і влаштуємо)))