Українці у Ванкувері
-
Всім привіт) Відгукніться ,будь ласка,чи їде хтось найближчим часом з Ванкувера в Україну ?)
-
Marine Landing flex / creative industrial space for lease containing 616 QS FT, 10 AMP power, 13' ceiling height (11'+/- clear) and double load- ing doors measuring 6' wide x 8' tall. The fourth floor si accessed by a freight sized and standard elevators with washrooms located on the same floor. The unit is roughed in with a water and sewer connection. There is a minimum of 6' wide exterior corridors for easy movement of goods to and from the unit and centralized loading area. The unit is well lit with glass double doors, and an additional 5' wide x 7' tall +-/ window with LED tube lighting. The landlord shall newly paint the unit, and ni- stall baseboards. Flooring can be installed per the tenants requirement. SALIENT DETAILS Breka wil be opening a 6,000 SQ TF cafeteria style bakery on site. The building features end-of-trip facilities, a communal lounge with fully op- erational kitchen for hosting events and celebrations, outdoor rooftop patio with BBQ area, large dog run, and attractive landscaping with out- door seating. Ful change rooms complete with private showers, custom lockers, and a large changing area. There is a bookable boardroom with audio / visual presentation equipment and seating. State-of-the-art fit- ness centre and gym with full cardio equipment and weights. Industrial meets west coast modern design aesthetic throughout the building.
-
Всім привіт! Я шукаю клінера чи клінінгову компанію для move out cleaning не за всі гроші світу. Локація- Surrey (4 хвилини від King George sky train station). Якщо у когось є рекомендації, будь ласка напишіть в коментарях або у приватні повідомлення. Буду дуже вдячна 🙏 (Фото для привернення уваги)
-
Доброго дня, є кімната мебльована в районі даунтаун. Тихе місце поряд з інфраструктурою. Зацікавлені пишіть в особисті.
-
Доброго дня! 🚚📦 На завтра є можливість підробітку в районі Surrey (Moving). Оплата складає $28 на годину,оплата І-трансфер після закінчення. Години роботи орієнтовно з 8 AM до 1 PM. Крім того, оплачується одна година часу на дорогу. Якщо вас цікавить, звертайтеся за номером +1(825)449 5474 (Степан)
-
Ну так давайте приїдемо і влаштуємо)))
-
Вибачаюся
-
А, перепрошую! Я не побачила. Мій косяк.
-
Я не розумію, чому хоча б не сказати, що за робота... Фізична чи ще щось
-
Завдяки підтримки Конгресу українців Канади та старанням голови осередку Ванкувера Ельвірі Мручковській в нас спільно з нею і PICS є нагода провести три суботи в хорошій і затишній атмосфері і поговорити про наші почуття, про зміни і виклики, які жінки переживають після переїзду. Ми всі різні, хтось приїхав з окупованих територій, хтось з відносно безпечних; в когось рідні залишились в Україні, а хтось переживає болісний розрив вже по приїзді в Канаду, хтось тут з родиною, хтось сам. Нас об'єднує все ж одна річ - переважна більшість приїхали після повномаштабного вторгнення в Україну ворожих військ. Життя в новій країні може бути різним, важким чи легким, цікавим чи депресивнимі под. Але кожна з нас може зробити багато для себе і для інших, якщо бути разом, ділитись, підтримувати і творити біля себе кола підтримки. Тому щиро запрошую. В цей день ми спробували зробити по максимуму для Вас, подбавши про обід і каву, а також допомогу з дітьми, якщо Ви візьмете іх зі собою. Кількість місць обмежена, тому реєстрація важлива. Дуже сподіваюсь на зустріч і гарного тижня.
-
Вільна мебльована кімната в Даунтауні. Все нове. Прекрасні види.