Українці у Ванкувері
-
Я не розумію, чому хоча б не сказати, що за робота... Фізична чи ще щось
-
Завдяки підтримки Конгресу українців Канади та старанням голови осередку Ванкувера Ельвірі Мручковській в нас спільно з нею і PICS є нагода провести три суботи в хорошій і затишній атмосфері і поговорити про наші почуття, про зміни і виклики, які жінки переживають після переїзду. Ми всі різні, хтось приїхав з окупованих територій, хтось з відносно безпечних; в когось рідні залишились в Україні, а хтось переживає болісний розрив вже по приїзді в Канаду, хтось тут з родиною, хтось сам. Нас об'єднує все ж одна річ - переважна більшість приїхали після повномаштабного вторгнення в Україну ворожих військ. Життя в новій країні може бути різним, важким чи легким, цікавим чи депресивнимі под. Але кожна з нас може зробити багато для себе і для інших, якщо бути разом, ділитись, підтримувати і творити біля себе кола підтримки. Тому щиро запрошую. В цей день ми спробували зробити по максимуму для Вас, подбавши про обід і каву, а також допомогу з дітьми, якщо Ви візьмете іх зі собою. Кількість місць обмежена, тому реєстрація важлива. Дуже сподіваюсь на зустріч і гарного тижня.
-
Вільна мебльована кімната в Даунтауні. Все нове. Прекрасні види.
-
Всім привіт ☀️ Відкриваємо реєстрацію на наступне заняття, що відбудеться в суботу 3го листопада о 10:00 AM у студії In Movement. Адреса: 802 Agnes St, New Westminster, BC V3M 5T8 📌Форма для реєстрації на 3 листопада- forms.gle/d5EHWo24UuEPhQY28 📌Посилання на подію, щоб було зручно додати собі у календар calendar.app.google/f2irsvSRG7C5THVo9 Всі деталі заняття в закріпленому повідомленні 😊 😊До зустрічі 😉❤️
-
Привіт! Мене звати Іра і я косметолог з медичною освітою! Надаю такі послуги, як: ▪️Чистка обличчя -механічна -ультразвукова - комбінована -атравматична ▪️Пілінг -азелаїновий -мигдалевий -феруловий ▪️Карбоксітерапія ▪️Масаж обличчя ▪️Доглядова процедура для обличчя сезонна ▪️Біоревіталізація Приймаю у Кокітламі📍 Мою робочу сторінку та ціни можете побачити в інстаграм ⬇️ www.instagram.com/nahirna.cosmetologist?igsh=MXdibGI2eHVvbmNvNA== З радістю буду чекати на вас 🫶🏻
-
Всім привіт! Наша будівельна компанія, шукає надійного імміграційного консультанта, з яким можна було б співпрацювати для надання допомоги нашим працівникам у процесі подачі документів. Якщо у вас є рекомендації або ви знаєте кваліфікованих спеціалістів у цій сфері, будемо дуже вдячні за вашу допомогу!
-
Залишилось 7 днів до концерту!!! ⚡️ Рок-гурт «НЕРВИ» відправляється у свій перший тур по Північній Америці, щоб зіграти улюблені пісні, об’єднатися та повірити в мирне майбутнє. Не пропусти драйвовий концерт 6 листопада у Ванкувері!!! 🎫 Квитки: bomond.com
-
Здається кімната в Даунтауні. Подробиці в особисті.
-
Дякую