Українці у Ванкувері
-
Вітаю, скажіть будь ласка може хтось найближчим часом летить в Ванкувер? Треба передати зовсім маленьку посилку зі значками для фандрвйзенгу хокейної команди. Значки маленькі 2 на 1 см. Нічого не важать. За винагороду🙏🏻
-
А що робити як відсилажш листи і приїжаєш особисто і ніякої реакції місяцями ...як повпливати...?
-
шукати іншого лікаря, або іти в емердженсі. Повпливати не вийде ніяк, хіба що іти в політику та міняти медичну систему =)
-
А якщо з того вищеперерахованого нічого не допомагає....через цю медицину змушена була іхати до України, а тепер знов не можу вирішити медичні питання дитини..ну не буду я їздити кожні пару місяців до України...
-
Сама така зараз нажаль через медицину
-
Як ви думаєте поступити?
-
Чи треба здавати медогляд знову, якщо пройшло вже більше року, перед подачею на новий вп, якщо я хочу отримати його без обмежень?
-
Мені потрібен без обмежень в медицині і childhood education. В мене зараз такий. Я зняла обмеження після проходження медогляду. От і питаю, чи треба знову проходити 🤔
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
-
Поки ще не знаю, після 3 місяців ходіння, писання вибилася з сил...трохи переведу дух і знов намагатимусь вирішити медичні питання.....
-
Всім привіт 😊 Запрошуємо йога поїздку- ретрит 🥰 Ретрит для відновлення біля озера Калтус (6-8 грудня 2024) 🧘♀️Хто проводить: Міла, викладачка йоги (RYT500) та йогатерапевтка (C-IAYT) www.instagram.com/mi.la.s/ 💁♀️Організовує захід: Галина www.instagram.com/halia_petko/ Основні моменти: • Йога та медитація 🧘♀️🌅 • Живописні походи 🥾🌲 • Релакс 🛁🍵: Розслабтеся в джакузі, насолодіться чаєм і закусками. Що включено: Приватний транспорт, дві ночі проживання біля озера, сніданки, обід, всі заняття з йоги, доступ до джакузі, мальовничі прогулянки на природі. Не включено: Вечеря в суботу та особисті витрати. Тарифи на Ретрит біля озера Калтус 🌊🧘♀️ Обирайте комфортний варіант для свого відпочинку: 1️⃣ $349 (з 1 особи)– Спільна кімната (4 особи) 2️⃣ $379 (з 1 особи)– Спільний номер (2 особи, Queen-size ліжко) Усі тарифи включають проживання, харчування, йога-сесії, прогулянки та доступ до джакузі. Кількість місць обмежена — 3 місця 😊 Звертайтсь, якщо у вас є запитання 🤗
-
🇺🇸🇨🇦🇬🇧 Видео курс по Английскому языку. Весь курс состоит из 51 урока! Первые 5 уроков - бесплатные! ! Лёгкое и простое объяснение! t.me/Estep_by_step
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
-
Доброго дня мене цікавить,маю досвід прибирання в Європі і трохи тут в Канаді , напишіть будь ласка більше деталей мені в особисті повідомлення .