Українці у Ванкувері
-
Привіт! 👋 Якщо ви у Ванкувері запрошую до Укрванчату 🇺🇦🇨🇦! Ми дружнє комьюніті і раді бачити цікавих людей. Ми знайомимося, зустрічаємося на настолки та хайки, ділимося корисною інформацією, допомагаємо зсу 🤗 І маємо ще багато ідей. Нас вже більш 1100 учасників. Заходьте, розказуйте про себе та знаходьте друзів 😊 t.me/ukrvanchat
-
Я юзаю Fido. 60 cad в місяць, 15гб інтернету, дзвінкі і смс - я навіть не рахував. Мені вистачає. Плюс можно було встановити як e-Sim, тобто не фізичну картку. В результаті, в айфоні два оператори: Fido і на підстраховку старий добрий Київстар)) Це мій досвід, може хтось порадить щось інше
-
Вибрав Koodo, бо знав, що проводитиму домашній інет. Якщо ви будете робити домашній інет це скоріше за усе буде Telus і вам буде знижка 10$. Дрібниця, але приємно. Місяць пройшов запропонували перейти на Telus + телефон. Вийшло дуже вигідно. Якщо вам треба тільки мобільний телефон вирішуйте самі, але пройдіться по усім 3-м можуть бути якісь окремі акції. А загалом тарифи і умови дуже схожі і зазвичай цент в цент повторюють один одне.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка , чи є фут банки в Ванкувері (Коквітлам)
-
Щиро дякую
-
Привіт , цікавить якась інформація по банках RBC або CIBC що краще вибрати яка різниця між ними? Дякую
-
Друзі маю трохи дивне питання
-
Може хтось має не потрібну ковдру чи плед в даунтаун чи поряд. Щойно переїхав і не встигаю купити, а спати якось треба 😅
-
якщо шо, то homesense працює до 21 в даунтауні
-
О, дякую
-
Скажіть,будь ласка,чи нормальний це район для оренди житла?
-
Прям біля мене :)