Українці у Ванкувері
-
З моєю проблемою треба спочатку мати сімейного лікаря, щоб мені дали направлення на кт( я була вже в волкінклінік😢
-
Погугли клініки і де можна онлайн записатися, ті клініки що пишуть що вони забиті пацієнтами і не приймають нових не дивись. Якщо клініки в які можна записатися дуже далеко, вибери будь яку поблизу, прийди до них і проси лікаря прийняти, кажи що дуже погано, що якнайшвидше треба допомога. Вони не мають права відмовити в такому випадку (але буває що відмовляють). Я так потрапила до гінеколога - прийшла плакати в клініку де сімейні лікарі не приймають нових клієнтів і наполягала щоб мене прийняли.
-
Дуже дякую за пораду, спробую! Бо в мене грижа в поясниці і вже ліва нога так болить, що спати не можу, нерв защемило 😢
-
Емердженсі клінік - мої знайомі ходили, біль у коліні сильна. Там робили рентген, узі, хоча ю щось зробили. Вони не зможуть зробити багато чого, але можливо хоча б щось і можуть направити. В клініці Alberni medical clinic у даунтауні, їх прийняли потім як волк-ін. Там є лікар, який шарить у такому. Він допоміг. У вас не коліно, я розумію, але можливо він знає що робити. В ЮБС є лікарня велика і там теж можливо допоможуть, я не знаю точно. Чи ви шукаєте україномовного тільки тому що англійської нема? А є хтось хто може з вами сходити? Я ходила перекладачем, але в емердженсі и великих лікарнях це не потрібно, у них частіше за все є перекладач. По відео чи реальний, але щось надають
-
Діло не в простому лікарі ,а в спеціалістах таких як :кардіолог,педіатр, ортопед,невролог і інші, до яких направлення може дати сімейний який обгрунтує і знатиме вашу ситуацію( ну не всі звісно відповідальні), а у Волк ін Клінік ім байдуже трета обходити з кількох ,щоб вони дали направлення до якогось спеціаліста.
-
З власного досвіду трета обходити кілька Волк ін Клінік ,щоб чогось добитися і то не факт, можна поїхати в Емердженсі там як варіант,що щось подивляться, але теж з власного досвіду не зі всіх Емердженсі є толк, останній раз були у Абботсфорді то не сподівалася,що дитину обстежать ,аналізи крові, інші аналізи,ренген грудної клітки..чекали 7 годин, але виключили плевмонію ( дитина кашляла 3 місяці), бо у Волк ін Клінік виписували антибіотики не підтверджуючи плевмонію чи бронхіт.
-
Запрошуємо вас до нашого салону краси на Бʼюті процедури (стрижки фарбування манікюр і т.д) та ароматну каву☕️ 📍2439 Granville street Vancouver BC ☎️ 7788736019 Lux-beauty.ca
-
Пишите
-
Самовивіз сьогодні 3339 w 41 ave Vancouver
-
Безкоштовні меблі
-
Доброго дня.Підкажіть будь ласка, чи є тут десь ювелірна майстерня, ?
-
Привіт усім, шукаю майстра який може пофарбувати бампер.🚙 Якщо це ви, або може маєте контакти поділіться будь ласка🙏🏻