Українці у Ванкувері
-
🎄Актуальні знижки на Christmas домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Invictus Team Ukraine Gala- hosting of our 37 veterans-athletes Друзі , ну що цей час настав 🥁 Буквально за 1.5 місяці - 7 лютого , ми з вами, наше комюніті Українці у Ванкувері / Ukrainians in Vancouver буде приймати Invictus Games: Team Ukraine 💪🏻🇺🇦. Ми для наших ветеранів - спортсменів організуємо неймовірно теплу зустріч на Invictus Team Ukraine Gala Night&Special Reception , покажемо як ми ними пишаємось і дякуємо за Україну , лімітовані квитки для продажу тут : www.eventbrite.ca/e/invictus-team-ukraine-gala-night-tickets-1091904368359?aff=oddtdtcreator&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaZQCC3BN-fgy6GGOB2lA2P7tVaDgxrAx9oKR-ppskcF_5VepJ7qrWRVlic_aem_FNkaLKk9tr9UdywkssQttg Ми прийматимемо наших Героїв , створимо їм настрій на перемогу та вшануємо їх мужність не будь де , а у самому історичному SeaForth Armory , діючій базі Canadian Armed Forces, які з честю нас там приймають🔥. Отже наші дії наступні : • ‼️зареєструватись як волонтер на 6,7,8 лютого , щоб допомогти заменеджити благодійний захід( лінк в коментарях) • ‼️купити квиток собі та сімʼї ( з 250 лише 150 доступних до продажу) • ‼️купити donation ticket for a veteran ( це дуже обовʼязково) щоб підтримати адаптивний спорт в Україні для хлопців . • переглянути sponsorship package , та показати його своєму босу чи компанії де працюєте, або можливо бос -Ви😁. Нам потрібна підтримка бізнесу щоб організувати їм перебування на заході ( там є всі левели ⭐️тому участь може взяти кожен) лінк в коментарях. • поширювати захід, розповідати друзям та колегам. • терпіти спам про Інвіктус від мене , бо все тільки починається . Я вам розповім багато бексейджу 😉 Для Ukrainian Canadian Advocacy Group це велика честь , про яку ми мріяли з лютого 2024. Захід БЛАГОДІЙНИЙ та на волонтерських засадах!! Тому без вас ми не впораємось ! Слава Героям України !!🇺🇦🔥
-
Всім привіт! Порадьте де можна купити свіжу ікру лосося? А то щось всюди бачу тільки заморожену.
-
Добрий вечір Питання про візу В дочці (17 років) два паспорти: - один старий, дійсний до 07.2026, в ньому віза також дійсна до 07.2026 - другий новий, дійсний до 2033 року, в ньому немає візи, але стоїть штамп про в'їзд до Канади 03.2024 Хочу подати їй заявку на нову візу, щоб вона була в новому паспорті, і, бажано строком до 2033-го року. Питання: - чи так можна, якщо стара віза ще дійсна до 2026? - чи є в том сенс, або дадуть візу з таким самим строком дії до 2026-го? (Хочется отримати візу в новий паспорт до 2033 і користуватись одним паспортом при поїздках) - якщо це можливо, то обидві візи в обох паспортах будуть дійсні, чи перша віза анулюється? Дуже дякую, якщо хтось володіє інформацією і допоже з цими питаннями.
-
Хороше питання, отож: 1. Візу можуть поставити в будь який з паспортів який ви вкажете. 2. Ви можете мати кілька віз, як і пермітів, вони усі будуть дійсні. 3. Вам не нададуть візу довше ніж тривалість вашого перміту. 4. До прикладу, якщо у вас до того була 10 річна тур віза а потім дали візу по дозволі на роботі то і та і інша дійсні. Сподіваюсь, що зміг прояснити картину для вас
-
Дуже дякую! З приводу тривалості візи. Мені у 2023-му по CUAET надали візу W-1 worker multiple на 10 років, потім я отримала wp до 2026-го. Дочка на той час ще була маленька і мала паспорт з коротким терміном дії, тож їй надали візу на термін дії паспорту до 2026-го. Я сподівалась, що вона теж зможе отримати десятирічну візу, як в мене, коли в неї з'явитися довготривалий паспорт. В неї наразі WP до 2027-го. То, виходить, що зараз вже не дають такі десятиріччя візи, як в мене, а дають тільки на строк WP, вірно я розумію?