Українці у Ванкувері
-
Кросівки 23 Сандалики 7 Безкоштовно
-
Ще є коляска якщо комусь цікаво то можу зробить фотку
-
🎄Актуальні знижки на Boxing Week домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Потрібна прибиральниця на 3 години тричі на тиждень
-
вітаю! шукаю прибиральницю на тривалий період часу, графік плаваючий . за подробицями пишіть у Директ
-
Вітаю! шукаю прибиральницю на тривалий період часу, графік плаваючий . за подробицями пишіть у Директ
-
Друзі, по традиції створюю групу для тих, хто шукає собі компанію на святкування Нового Року. Група тимчасова. Додавайтеся та поширюйте в групах українців. Щасливого Нового Року! t.me/vancouvernewyear2025
-
В новому 2025 році продовжуймо допомагати ЗСУ бо від цього залежить виживання України та українців як нації. З новим Роком друзі! Бажаю нам єдності, перемоги та сили!
-
riyvancouver.ca/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaavaHWKy8Xel3atXWmvXga-hSr0KcLrrv5-IQQSZGkY9dpyfsC0V39JJHw_aem_17aRFy0JXs-al3uLJt6zJQ
-
Доброго дня,друзі Шукаю роботу для дівчини Можливо хтось щось має чи чув про вільні вакансії Буду дуже вдячна за допомогу
-
Доброго дня! Здається кімната в Ленглі з своїм сонвузлом. За подробицями звертайтесь в приватні.
-
Добрий ранок! Потрібно купити Гліцеринові свічки, але нічого не міг знайти в Шоперсі, можливо хтось знає хороші аналоги і де можна купити. Дуже буду вдячний любій інформації.
-
Google показує, що є в London drugs. І ось так виглядає
-
На амазоні є
-
Я шукав виключно в щоперсі, наступного разу буду вчитись також в Лондон драксі. На разі дуже дякую за пораду, виручили)
-
Добрий вечір, шукаю стоматолога, в якого можна скористатися страховкою, дуже дякую за якісь рекомендації
-
Знаю у Норсі. Напишіть у приватні, якщо підходить
-
шоперс найдорожча "аптека"
-
Я купляла у Вольмарті
-
Робив тут імплант. Звати Макс Бондаренко maps.app.goo.gl/TiRUksyCEjfTedmt9?g_st=ic
16 Jan 2023, 06:08
12684/13385
15 minutes ago