Українці у Ванкувері
-
Здавав рік назад. Не питали
-
додам) я був той динозавр із правами які ламіновані, не пластикова карточка, саме тому у мене просили додаткову справку - сказали ми українською не читаємо, а там не була дата на англ. прописана. Основна ідея - зробіть так щоб вам зарахували повний стаж з початку отримання прав
-
Яка має бути ціна за послуги нотаріуса ???мені потрібно зробити довіреність на квартиру в Україні на мою дитину .Поділіться будь ласка!Бо здається що розводять як лоха(100CAD + 5% tax за один лист,у мене вийшло 8 сторінок,в них виходить десять- дванадцять )Послуга включає переклад сертифікованого перекладача з печаткою і як я зрозумів то все робиться через українське консульство у Ванкувері .Знайома робила таку саму довіреність у Польщі за 40 злотих у вересні 2024 року.
-
В Польщі за 40 злотих нотаріус лише завірив що підпис Ваш, текст потрібно було приносити свій і переклад теж свій. Тут ціна у всіх різна. Якщо бажаєте скину вам телефон нотаріуса Альони зі стандартними цінами в Річмонді, просто спитаєте вартість щоб прицінитися.
-
Доручення генеральне[розширене] майже 3 сторінки українською +їх печатка 320 дол. Прийняття спадщини з перекладом та верифікації через Вікторію за 500$
-
Запрошуємо на йога-ретрит! 🧘♀️🌿 📅 Коли: 7–9 лютого 2025 року 📍 Де: Гаррісон Хот Спрінгс (1 год від Ванкувера) 💆♀️ Що вас чекає: йога, джакузі, гарячі джерела, хайкінг та релакс серед природи 💸 Вартість: від $349 👥 Залишилось 6 місць Приєднуйтеся до нас для перезавантаження тіла й душі! Пишіть у приватні повідомлення для деталей. ✨ До зустрічі! Ваші організатори – Галина та Міла 🌞
-
🎉 Всім привіт 👋 📆 Вже ЗАВТРА Old New Year Ukrainian Party! На вас чекає ніч українських та світових хітів, незабутнє драм-шоу, та класна українська атмосфера! 🥳 Приходьте, приводьте друзів, знайомтесь, насолоджуйтесь українською атмосферою в центрі Ванкувера — в нічному клубі Bar None. 🤗 До зустрічі завтра, в п’ятницю, 17 січня в Bar None Nightclub! 🎟️ Квитки: linktr.ee/hromada.live ⏱️ Час: 22:00 — 03:00 📍 Місце: Bar None Nightclub, 1222 Hamilton Street, Vancouver, BC ✋ 19+ *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення
-
Вітаю, цікавлюсь чи є тут Викладачі Англійської які шукають можливість викладання в 🇺🇦 Українській онлайн школі Platonika Learning 🦉в 🇨🇦 Канаді з частковою занятістю? Важливо, щоб був досвід та навички викладання для дітей та дорослих, будемо раді обговорити умови та розказати більше про нашу школу і команду. Будемо вдячні за рекомендації ваших знайомих!
-
Проговорити багато разів і потім коли вам дадуть папери на підпис там це має бути вписано