Українці у Ванкувері
-
Здається кімната в Даунтауні. Подробиці в особисті
-
Шукаю водія для перевезення матраца (розмір - king size) у English Bay. Потрібно перевезти з Davie st на Beach ave. Це 300метрів вниз . Бюджет обмежений, розгляну всі варіанти. Дякую!
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення
-
Доброго дня, шановна спільнота! Як усі знають потрібно здавати мовні тести задля отримання permanent residence. Англійська мова максимально надає 136 балів за програмою Express Entry Federal Skilled worker. Наша освітня організація готує учнів саме задля здачі цих потрібних мовних тестів - CELPIP, IELTS, та TEF/TCF. Англійська, французька на ваш вибір! Приєднуйтесь до наших класів(ранкових та вечірніх, також можливий варіант онлайн ) та отримайте найкращі бали після написання мовних тестів. За питаннями можете звертатися за телефоном 236 335 3282, є також WhatsApp за цим номером або можете написати мені в особисті повідомлення. Додатково можете дізнатися про нас більше за веб адресою selislearning.ca Have a good day everyone 😊
-
Всім привіт! Мене звати Юлія, я майстер манікюру з 8-річним досвідом. У своїй роботі особливу увагу приділяю стерильності, акуратності та увазі до деталей. Мені подобається знаходити баланс між сучасними трендами та вічною класикою створюючи стильні та гармонійні образи для кожного клієнта. З нетерпінням чекаю зустрічі в приємній дружній атмосфері☺️ 📍розташування : New Westminster Для нових клієнтів діє знижка 10% на перший візит www.instagram.com/yulia__shulhina?igsh=MXd0YXRwNmM2cmV0Ng==
-
Дівчата запрошуємо вас на «Ліла: Розмови зі Всесвітом💫» де ви відчуєте свій внутрішній баланс. Приєднуйтесь до нашого івенту, щоб відкрити нові грані себе та знайти відповіді на свої запитання, а допоможе вам в цьому досвідчений провідник @anastasiia_nk_ Також на вас чекає затишна локація, чай та солодощі, знайомство з дівчатами, фото та гарний настрій👌 🗓️ДАТА: 9 лютого ⏱️ЧАС: 2pm- 5pm 💸Вартість: 55$ 📍Кількість місць обмежена Детальніша інформація в дірект @Ladies Lounge
-
Доброго вечора, Підкажіть, будь ласка, адекватного бухгалтера, який вміє грамотно рахувати податки фіз осіб. Дякую заздалегідь
-
Ні не можна, навіть на N. Коли я практичний тест не здала і збиралась їхати сама додому, жінка яка приймала тест мене зупинила і сказала, що без супервайзер в по жовтому парпірці їздити не маю права. Якщо зараз поїду викличе поліцію🙄
-
Шкода, що робітник ICBC цього не знає🤣🤣
-
Це з офіційного сайту? Дайте повний скрін, щоб було зрозуміло звідки інформація.
-
Мабуть, ми не розуміємо один одного. Вище було написано, що можна здати теорію і по жовтому папірці рік їздити, я пишу, що без здачі практичного тесту не можна їздити самому тільки після того як здаєш практику - водіння.