Українці у Ванкувері
-
Питайте, що саме Вам цікаво? Думаю, багатьом , хто поки не в Канаді теж буде цікаво. Одночасно почуєте дуже різні думки, відносно одного й тогож питання. Завжди потрібно приймати такі важливі рішення, вивчивши інформацію та зваживши всі за та проти. Я, наприклад, раджу всим, хто тільки збирається у Канаду, НЕ починати свій щлях у новій країні з Ванкуверу чи Торонто. Багато хто зі мною не згоден.
-
Без авто в Ванкувері обійтись реально. Клімат у Ванкувері та околицях найкращий у Канаді, якщо Вас не напружує дощ майже кожен день з жовтня по травень. Ванкувер справді одне з найпрекрасніших міст світу. На цьому переваги закінчуються. Ціни, в першу сергу на житло тут найвищі у Канаді, чого не скажеш про зарплати. Роботу найти досить просто, не просто звести кінці з кінцями та вижити на ці гроші. Житло дороге, та навіть маючі грогі зняти його дуже непросто. Багато канадців важають Ванкувер нивиправдано дорогим і їдуть звідци в інші провінції. Треба мати досить суттєві гроші, щоб починати саме тут і все одно просто не буде. Та, я особисто, не важаю це найголовнішим. Найсуттжвіше те, що еміграційна програма ВС досить складна , задовольнити ці вимоги та отримати PR, зможе дуже мала частина наших співвітчизників. Отримати PR в інших провінціях, окрім Онтаріо буде набагато легше. Зарплати там трохи нижче, та вартість життя нижча в рази.
-
Дуже цікава точка зору. І взагалі дякую, що ви відповідаєте, пишете.
-
Бачите, що працює для одного, може бути вкрай непридатним для іншого. Переважна більшість тих, хто почне з Ванкуверу, канадцями стати не зможуть. А як почати з іншого місця величезної та різноманітної Канади, шанс є і досить непоганий. Потім вже, отримавши PR, можна , як буде бажання, обирати будь яке місце для подальшого життя.
-
Я здавав тест в Point Grey(Vancouver), дружина здавала в Бьорнабі. Мені казав інструктор що дуже важко буде здати і краще спробувати в іншому місці. По факту ми обидва здали з першого разу, робили помилки (я наприклад: не вимкнув поворот після перебудування, заїхав на стоп лінію на світлофорі, дружина перевищила швидкість дозволену). Тому раджу нікого не слухати а підготуватись: поїздити хоча б раз з інструктором саме в районі де іспит буде, подивитись ютуб відео саме району де іспит проходить. І все вийде, інспектори перевіряють як ви вцілому тримаєтесь за кермом. І з досвіду інструктор дійсно допомагає, бо наприклад shoulder check в Україні ніхто не робить)
-
Всім привіт , вартість її 102 $ на ній є кошти на проїзд на 30 днів чи як ? Чи є обмеження в кількості поїздок по компасу за цей оплачений місяць ?
-
Всім добрий вечір! Я викладала англійську мову в Україні, зараз перебуваю в Канаді) Дуже сумую за викладанням і шукаю декількох учнів, які хотіли б займатися! Заняття будуть індивідуальні, але з часом планую відкрити Speaking Clubs:) Кому цікаво, то пишіть в особисті за подробицями☺️