Українці у Ванкувері
-
Що ви маєте на увазі?
-
Так
-
Це ж логічно як ви можете їхати самі якщо ви не здали практичний тест?
-
Вітаю! Чи хтось орієнтується чи видають ще в аеропорту work permit для тих в кого стоїть віза? До коли це буде дійсно?
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення
-
Ви щось неправильно розумієте. В вас є 2 варіанти: Class 7 (L) після здачі теорії (тобто водіння з супервайзером) та потім - або Class 7 (N) після року під наглядом та здачі Class 7 road test, або одразу Class 5 4oad test. В будь-якому випадку, якщо ви не здали road test - в вас буде жовтий папірець L, але ніяк не N. Якщо в вас вже рік є N, та ви здаєте на Class 5 - маєте не папірець, а зелений пластик.
-
Усім привіт якщо хтось бажає додатковий підробіток напишіть мені в приватні повідомлення) Необхідно людей на прибирання (cleaner)in really clean service оплата 20$ /h всі supply надають ) з вас вміння швидко і якісно прибирати і вільні декілька годин в день )
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення
-
РЕКВІЗИТИ Моно: send.monobank.ua/jar/4cyK8UM59T PayPal: [email protected]
-
hi fellas, ‼️URGENT REQUEST‼️ We urgently need your help to support a defenders’ brigade that faced an enemy ambush. They suffered losses and urgently need a Mavic 3T drone to save as many lives as possible. We’ve already reserved a drone at the best price and can purchase and deliver it TOMORROW, but we are short on funds. 💰We need to raise 170,000 UAH and currently have 70,000 UAH. This is an official brigade request, and we will provide all necessary documentation and reports. Every donation and share matters! Together, we can make a real difference and support these brave defenders. 📩 For donations or any questions, feel free to contact us.
-
ЗАКИНЬ БУДЬ ЛАСКА ПО Знайомим НІМЦЯМ І ТД ХТО СКОКО МОЖЕ НА ПЕЙПАЛ ДОНАТ НА ДРОН наші в засідці руснявій під покровськом і в них на бригаді нема дронів шоб подив хто є і як забрати іх
-
Добрий день, шукаємо бажаючих на пробне заняття з Англійської Ми шукаємо нового вчителя в нашу онлайн школу і наразі проводимо безкоштовні заняття для практики для всіх бажаючих. В ідеалі хтось 40+, знаходяться в канаді та бажають підвищити рівень англійської для різних цілей(Пошук роботи, проходження співбесіди, іміграція, інтеграція в суспільство, для роботи)
-
🧘♀️ Йога-ретрит 7-9 лютого 🧘♂️ 🔔 У нас залишилося всього чотири місця на йога-ретрит, що відбудеться в чарівному місці Harrison Hot Springs! 🌿♨️ Якщо ви хочете приєднатися та маєте змогу взяти свою машину 🚗, щоб доїхати самостійно та допомогти з перевезенням кількох учасників, ми радо запропонуємо знижку на участь! 🌟 Не зволікайте, адже місця швидко закінчуються. Пишіть у приватні повідомлення для деталей! 🙌
-
Якщо хтось шукає інструктора по водінню - я дуже хочу порадити Алекса. Я спочатку пробувала з інструктором з України, але мені зовсім не сподобалось. Alex дуже спокійний, терплячий і взагалі бусінка 🥰 Знаю, він займається і з тими, хто майже не говорить англійською. Я сьогодні з першої спроби здала свій road test, і пообіцяла порадити його в українському чаті) Тож раджу від усього серця +1 (604) 773-8906 його what’sApp www.thetruthdrivingschool.ca його сайт
-
Добрий день,кому потрібен підробіток в цю пʼятницю,допомогти на мувінгу пишуть в особисті
-
Цікавить