Українці у Ванкувері
-
-
Дівчата, привіт 💕 Лише в подарунок до 8 березня візьму 5 дівчат на безкоштовну сесію-аудит внутрішнього стану✨ Якщо маєте запит в темі : Самопідтримка Вигорання, пошук ресурсу Самооцінка та самоцінність Стосунки з партнером Питання вибору Що отримаєте : Сканування всіх сфер життя Діагностика актуального стану Куди втікає ваша енергія Ваш стосунок з собою на тепер Відповідь на вашіе 1 конкретне питання. психолог,психотерапевт Світлана Скиба Виберу серед запитів, пишіть в приват 💌 Сесія онлайн , 60хв .
-
Ми робили через Посольство в Торонто, у них на сайті десь є інструкція. Відправляєте листа, вкладаєте чек. Приходить комусь за місяць, комусь за 3. Коштувало щось порядка 120 доларів за 1 виписку
-
📣 Х - шторм «Правда про Україну - Truth about Ukraine» - постимо в мережу Х правду про війну в Україні з актуальними хештегами нон стоп протягом 60 хв! 🎯 Мета: вивести #Ukraine у trending та заповнити простір Х правдою про Україну ⏰ КОЛИ? ‼️ В суботу, 8 березня о 16:00 за Києвом (9 ранку за Вашингтоном)‼️ Актуальні хештеги та меседжі перегляньте в івенті.
-
Привіт📸 Мене звати Вікторія, я фотограф у Ванкувері. З настанням весняної погоди запрошую вас на street-style фотосесію або зйомку у студії. Я роблю індивідуальні, сімейні фотосесії та зйомки для вашого бізнесу і бюті сфери. Зараз можна забронювати фотозйомку зі знижкою: 30хв — 100$ 1 год — 180$ Пишіть мені, щоб дізнатись деталі та обрати зручний час. Мій інстаграм: www.instagram.com/unframed_photos?igsh=MW8zZ2c3ZzQybWc5aQ%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго дня. Я відправляла в консульство в Едмонтоні. Вони робили переклад т ставили свою печатку. Там в них на сайті описана процедура. Треба купити два конверти: один туди, один назад, який ви покладете всередину. І ще деякі документи треба буде покласти: копію паспорту, свою згоду на обробку даних (в них на сайті можна скачати) та ще щось
-
Та ще сплати через банк потрібно. Чек теж відправити.
-
Будь-яка автошкола в тому районі, в якому ICBC центрі ви хочете здавати.В середньому десь 150 за екзамен, здається. Але точно не пам'ятаю вже.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, у мене через місяць закінчується строк дії ID картки , чи можливо отримати нову у консульстві України у Ванкувері ? Можливо хтось вже проходив цю процедуру, дякую
-
У Ванкувері немає консульства України
-
Це якась інша установа ?