Українці у Ванкувері
-
Зрозуміла , дякую)
-
🎙 Вітання, учасники групи! 🎙 Запрошую вас взяти участь у короткому опитуванні, яке має важливе значення для мого наступного проекту. Ваші відповіді допоможуть зібрати необхідні дані для його реалізації. 🔗 form.typeform.com/to/z3flq56K Буду вдячний за кілька хвилин вашого часу, що ви приділите цьому дослідженню. Також цінуватиму, якщо ви поширите це опитування серед інших учасників нашої спільноти. 🌟 Дякую за вашу участь і підтримку мого проекту! 🌟
-
www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MWh1eDg2N215bDNqcw==
-
Буду рада вам допомогти ☺️ Більше робіт з бровами в хайлайтс. www.instagram.com/liza_cold_makeup?igsh=MXMyb2t6b3N3eWxqcQ%3D%3D&utm_source=qr
-
Станом на 4 березня Starbucks провів перереєстрацію своєї Торгової марки в Росії. Choose your coffee wisely та щоранку донатьте на ЗСУ.
-
Йога українською 🇺🇦 Всім привіт ☀️ Відкриваємо реєстрацію на наступне заняття, що відбудеться в суботу 15го березня о 12:00 PM. Адреса: Anvil Centre, 777 Columbia St, New Westminster, BC V3M 1B6 📌Форма для реєстрації на 15 березня - forms.gle/b9nySAQXeg9m4Utw9 📌Посилання на подію, щоб було зручно додати собі в календар - calendar.app.google/DjH2TJg2a2mYh3teA Більше деталей у групі в телеграм- t.me/+oxcgh3-NdEBjNDdi 😊До зустрічі 😉❤️
-
Доброго дня. Може комусь також попала така сама аферистка,як мені.Приблизно 22 лютого вона на імʼя Валерія написала повідомлення , що вона в Україні та може купити все що необхідно і привезти.Але писати їй в ЛС Що я і зробила: В мене зоб і мені треба ель- тироксен і ще всякі лікарства. Але не дорогі.Всього повинно було бути 6 коробочок. Їхня вартість я порахувала становила 435 гривень. Вона відписала що за все з вартістю перевезення 1200 гривень і платити вже. Я її запитала , чи вона не афера, то вона дуже виправдовувалась. Я їй переслала на карту 1200 гривень. Запитала , коли буде у Ванкувері: - 8 березня, відписала.Через 2 дні в мене сильно почав боліти зуб мудрості під коронкою, це 5 березня було і я попросила купити мені ще антибіотик з пробіотиком.Написала мені що треба 500 гривень. Я їй переслала.8 березня я написала її : чи вона вже в Канаді, вона не відписала, а 9 березня видалила себе з групи і своє повідомлення…НЕ МОЖУ ДО ТЕПЕР ПОВІРИТИ:невже в Україні я такі люди!!!!!Як так можна!!!!На людській біді так обманювати!!! Відпишіть , хто ще попав від цю скотину!!!! Інакше її не можна назвати!!!!