Українці у Ванкувері
-
Відкрию секрет: домовляються і не зʼявляються не тільки українці, але і умовні «канадці». Але в українців є комплекс меншовартості і написати що то українці такі «не чемні», «не гідні», «не виховані», «не достойні», «не порядні» – то святе. Але такими стереотипним мисленням кожен хто так пише принижує в першу чергу себе.
-
Думаю, це її право обирати між: - повагою до себе з вимушеним спанням на підлозі - поїздкою додому до неадеквата
-
Всі акаунти адмінів там - боти, копії акаунтів справжніх людей.
-
Це фейкова група була створена в цілях продажів реклами і маркетингу їхньої мережі. Вони створили точно такі ж групи по всіх містах, набули її фейкова ми підписниками, потім додались справжні і сканери також, от і результати. Адміни взагалі пише що в Польщі та інших країнах Європи, але засновник в Нʼю Йорку.
-
🧾 Ваше спілкування важливе для нас! Вас просять уникати використання слів, які можуть образити інших учасників. Дякуємо за розуміння! 😇
-
Не переходьте будь ласка на особистості, це допоможе більш обʼєктивно підійти до ситуації. Вислів «Неадекват» може перерости в наступні образи, а нам потрібна здорова, раціональна п головне позитивна атмосфера. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на сварки 😉
-
Насправді мені неодноразово канадці не передзвонили і не відміняли зустрічі, а також індуси, китайці і інші. Це проблема не українців, а просто невихованості, брак етикету та тактовності. Отож, всіх обіймаю бо ми прагнемо бути кращими і підняли таке питання 🤗🤗🤗
-
Ну ми це зрозуміли, що вам цікаво ображати лише українців як націю.
-
Мені просто не подобаються люди, які ображають українців через свій власний комплекс меншовартості. Вважаю подібним постам в чаті не місце. Тим паче, що пан Гарік оприлюднює скріншот особистої переписки, в якій видно імʼя та фото людини, яка не давала дозволу на оприлюднення цих даних.