Українці у Ванкувері
-
Це дійсно дорогувато, шукайте далі тут як гарно поритись то можно знайти і за 2200-2400 з дуже гарними умовами. Просто потрібно витратити трохи більше часу
-
Я перепрошую, але 4000 за 2 бедрум це дійсно дорого. Хлопець цілком зрозуміло незадоволений. А цей пасивно агресивний порадник часом не якийсь москальский засланець? Вже не вперше бачу від нього лише негативні і засуджуючи повідомлення...
-
Alex, не зрозумій мене неправильно, моя ціль зрозуміти адекватну ціну на місяць оренди (але поскаржитись на ціни завжди можна)
-
Та да,щось я не все порахувала) дійсно задарма, треба знімати😂
-
Певно так мало варіантів, оскільки через те, що на місяць+ багато варіантів просто зникають (1-2 дні забукані та варіант просто зникає)
-
Я бачив кімнати на маркетплейсі по 700-900 канадських доларів
-
Це щей 1 bd? Це капець як дорого
-
Супер, мені порадили ще переглянути на маркетплейсі, якби не ви, то вже змирився з долею, яку нарік мені пан вище та орендував б 1 bd за 4к USD :)
-
Так, мені в більшості все одно Я спробую самостійно знайти на маркетплейсі, бо гарна порада :) Дякую
-
Як мова йде про AIRBNB. Ціна цілком реальна. Як зняти постійне житло, не маючі роботи , я взагалі не розумію. У мене знайомі знімають 1br за $3к . У них буди свої специфічні вимоги до житла і вони змогли його винайняти тільки за ці гроші. Зараз з нинішніми відсотковими ставками, розумію, що власник здає його зі збитком для себе. Така реальність
-
There is a one-year minimum lease. I am looking for a short-term apartment to get the best option. Thanks for your help :)
-
Де я писав, що все херово? Я переконаний, зо як їдеш до найдорожчого міста Канади, треба бути готовим до високих цін. Нікому ж не приходить у голову піти у магазин Версаче та почати голосити, чого в них штани $900 коштують. Маєш можливість та бажання - купуй, не маєш, шукай щось дешевше
-
Людина від початку написала, що лише прилітає і зрозуміло, що він не буде мати на данному етапі якісь високі вимоги! І ваш додаток така реальність, тут чудова реальність! Її потрібно помічати! Але писати як тут все хєрово Більше позитиву шановний😉
-
Всім дякую, хто сказав, що 4к USD це дорого та порекомендував інші варіанти для пошуку :)