Українці у Ванкувері
-
Певно так мало варіантів, оскільки через те, що на місяць+ багато варіантів просто зникають (1-2 дні забукані та варіант просто зникає)
-
Я бачив кімнати на маркетплейсі по 700-900 канадських доларів
-
Це щей 1 bd? Це капець як дорого
-
Супер, мені порадили ще переглянути на маркетплейсі, якби не ви, то вже змирився з долею, яку нарік мені пан вище та орендував б 1 bd за 4к USD :)
-
Так, мені в більшості все одно Я спробую самостійно знайти на маркетплейсі, бо гарна порада :) Дякую
-
Як мова йде про AIRBNB. Ціна цілком реальна. Як зняти постійне житло, не маючі роботи , я взагалі не розумію. У мене знайомі знімають 1br за $3к . У них буди свої специфічні вимоги до житла і вони змогли його винайняти тільки за ці гроші. Зараз з нинішніми відсотковими ставками, розумію, що власник здає його зі збитком для себе. Така реальність
-
There is a one-year minimum lease. I am looking for a short-term apartment to get the best option. Thanks for your help :)
-
Де я писав, що все херово? Я переконаний, зо як їдеш до найдорожчого міста Канади, треба бути готовим до високих цін. Нікому ж не приходить у голову піти у магазин Версаче та почати голосити, чого в них штани $900 коштують. Маєш можливість та бажання - купуй, не маєш, шукай щось дешевше
-
Людина від початку написала, що лише прилітає і зрозуміло, що він не буде мати на данному етапі якісь високі вимоги! І ваш додаток така реальність, тут чудова реальність! Її потрібно помічати! Але писати як тут все хєрово Більше позитиву шановний😉
-
Всім дякую, хто сказав, що 4к USD це дорого та порекомендував інші варіанти для пошуку :)
-
Друже, та буде як буде. Вибір зроблений Я вибрав це місто, бо я можу скаржитись, що все дорого абсолютно всім. Найкраща тема для знайомства та обговорень
-
Скаржитись то абсолютно безглузда справа. Ви ж чітко пишете - що свідомо самостійно обрали це місто. Так на кого тут скаржитись?! А привід для знайомства можна знайти і обговорюючі погоду - це теж субстанція, яку доводиться приймати як даність, що не можна змінити. В цій бесіді я бачу таки деяке змішування понять. Відразу зняти постійне житло без роботи не вийде, короткостроковий рент звістно дорожче. А реальну ситуацію на цьому ринку кожен може легко побачити на сайті AIRBNB
-
Будь ласка, давай завершимо цей конфлікт Ніхто ні в якому разі не зневажав Канаду, міста та інше. Не натягай на очі те, що хочеш сам бачити та чути. Я тобі сказав, що за моєю спеціальністю вакансій в Вінніпезі близько 0 та нічого іншого. Давай будемо спілкуватись або в приватних повідомлень, або ніяк
-
Вибачають, Ви коли небудь бували не у умовному, а у реальному Вінніпезі? навіщо писати таку дурню?! Звідки стільки зневаги?! Прям таки, дворяни голубої крови, для яких будь що , окрім пенхауса в башні Трампа з видом на бухту, принизливо та недостойно. Як для людей, що отримують притулок від війни забагато понтів
-
Та немає ніякого конфлікта. Просто я щиро здивований тим снобізмом, який не приховують деякі мої шановні співвітчизники, відносно країни, що надала їм притулок. При тому, що розуміння реального стану речей в них немає і близько. Будемо відверті, реальний відсоток тих хто дійсно тікає з під бомб а не змінює одну безпечну країну на іншу, досить невеликий. Мова про інше. Вільна людина обирає свій щлях, повинна чітко розуміти переваги та недоліки саме цього вріанту (сподіваюсь пан розуміє, що щахмарні ціни не найбільший виклик з яким доведеться щіткнутись) На кого тут скаржитись і кому жалітись?! Зробив вибір - тягни! Мені справді подобається у канадцях, що тут не прийнято скаржитись на життя. Якось бачив в Суперсторі таку картину - зустрвчаються два дідугани, років під дев‘яносто, не менше. З кожного пісок сипеться, ледае повзуть. Впізнають один одного здоровкаютьс. І виникає звичайна бесіда - привіт, як справи? Ну думаю, щараз понесеться. Зараз дідуган втдасть колезі повний перелік того, що у нього болить та перелічить половину медичної енциклопедії. Та на мій перевеликий подив, дід відповів -“ absolutely totally fine! “ . Честно, я був справді вражений. Ось таке має бути відношення до життя! Дід прокинувся живим зранку, сам зміг натягти штани та піти пройтись серед людей, значить життя чарівне, все прекрасно!
-
#психолог консультації для біженців Дистанційно Viber/Telegram/WhatsApp : +38 068 932 61 06 Працюю як з дорослими, так і з підлітками. Досвід роботи в галузі – 12.5 років. Освіта : ⁃ «МАУП» (Київ), спеціалізація – психологія; ⁃ «ПНПУ імені К. Д. Ушинського» (Одеса), Магістратура, кваліфікація – психолог, викладач психології. Юрій, 39 років. Усім мира.