Українці у Ванкувері
-
В мене питання, як може бути так що віза не дійсна?
-
Це якийсь брєд і піздьож, дзвоніть в консульство України! Ваш паспорт визнаний дійсним? Думаю дійсним, з іншого приводу вони на вас не мають права викликати поліцію!
-
Я б на вашому місці тоді вимагала,щоб начальник аеропорту викликали і через нього вирішували.
-
Що виключать поліцію, якщо я не піду 😂
-
Що вона не дійсна
-
Тем более - вроде именно такой совет и был дан работниками аэропорта изначально: > в Женеві мене не пускають на літак, треба зателефонувати в Canada ambassy
-
Дуже дякую
-
Або телефонуйте в Канадське консульство в Женеві
-
Прогугліть номер телефону консульства в Лондоні, що вклеювало вам візу. Вони вже мають працювати !
-
Підкажіть, будь ласка. Маю візу типу візітор, при заявці на неї вказував що хочу отримати право на працю. Візу отримав до того як почали давати воркер. Скоро прилітаю до Канади, чи потрібно заповнювати якісь додаткові заяви чи ще щось шоб отримати в аеропорту open work permit?
-
Дадуть опен ворк перміт. У нас так само було.
-
Ми прилітали 5 березня, було як і у вас, нам дали ворк пермінт, єдине що це зайняло більше часу ніж у тих в кого він був
-
Заповнюєте декларацію в аеропорту, там автомати, різні мови присутні. Потім паспорт, декларацію, і все. Вам видадуть ворк перміт.
-
Ми знайшли ось цього тижня, шукали на меркетплейсі, так і казали що ми новоприбулі, але в нас є гроші на українському рахунку і от є гроші на Канадському
-
Добрий день Не переживайте, якщо шукати, то обовязково знайдете Ми коли шукали, то у нас взагалі нічого не було, ми були в Україні ще. У нас просили передоплату, ми не могли перевести кошти, і орендодавці сказали, що чекають нас просто так, а передоплату ми дали вже коли заізжали до житла А шукали ми просто на канадських сайтах по оренді житла. Якось так)