Українці у Ванкувері
-
Доброго дня! Мій чоловік поляк, інженер мехатроніки з 15-річним досвідом конструкції промислового обладнання. Вже 2 місяці не може знайти роботу. Це може бути такий самий випадок, що потрапляє в смітник і краще заносити резюме особисто? Ми вже в розпачі. Я роботу знайшла швидко через лінкедін, а він все ніяк((
-
Друзі, всім привіт! Підкажіть, будь ласка, таке питання: переїжджаю в Канаду, нову роботу ще не знайшов; хочу дізнатись, чи легально якийсь час побути як фрілансер з українським ФОПом і в декларації вказать як “дохід отриманий за кордоном, податки сплачені в країні, де надавав послуги”? Якщо так, то чи не буде подвійного оподаткування на такі доходи за умовами канадського оподаткування? Наперед дякую!
-
Дуже крутий, без не
-
На лінкедіні в нього теж дуже крутий профіль (( Питала знайомих рекрутерів, правда з Польщі , показували резюме, казали все норм виглядає... Будемо шукати і надіятися
-
Я би радив розносити особисто. Мені тяжко порадити щось конкретно по спеціальності Вашого чоловіка. Думаю Ви розумієте, що на інженерну посаду ніхто з європейським дипломом тут претендувати не може. Вкажіть в якому саме районі ви мешкаєте, та яку роботу на перший час шукаєте, можливо хтось зможе щось порадити
-
Дякую!
-
На перший час то навіть може бути техніком
-
Ми зробили degree evaluation через WES, щоб було хоча б щось. Але розумію, що треба здати іспит на P.Eng, тому ми розуміємо, що не можемо претендувати на високі посади. Але не всюди в вакансіях пишуть що треба мати ліцензію, в багатьох вказано тільки nice to have. Ми живемо в Ванкувері недалеко Іст Хастінгс, але всюди може їздити якщо до години часу машиною
-
Я би радив знайти у томуж LinkedIn когось з такою самою спеціальністю, та спробувати зрозуміти, які саме дипломи та сертифікати має людина. В Канаді , нажаль, недостатньо простої евалюації WES, вона не зробить інженера з українським чи європейським дипломом, інженером канадським. У кожній галузі своя специфіка, треба детально розбиратись. Та краще знайти саме професійну спілку( чи як воно там у них називається) та з ними напряму розібратись які вимоги щоб стати інженером. Можу впевнено сказати, що доведеться добряче переучуватись. Та , як є розуміння професії та вдасться в ній залишитись, воно того варто.
-
Кoму пoтрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та, eльф бари та подібне і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в оcобисті, привeзу що потрібно☺️
-
Дуже вам дякую за відповідь 🙌
-
Кoму пoтрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та, eльф бари та подібне і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в оcобисті, привeзу що потрібно☺️
-
Ще хотів би порадити один лайфак, котрий колись мені особисто допоміг. Як є розуміння в яку компанію варто потрапити треба знайти її сторінку на LinkedIn , там перейти на закладку де є посилання на сторінки співробітників, що там працюють( іноді їх там бувають сотні) і вже там знайти HR . Часом ( не завжди) профвль може бути відкритим і тоді можна звернутись та написати меседж напряму і додати туди резюме. Причому неважливо є відкрита вакансія чи ні. Часто компанії навіть не публікують наявні вакансії. Такий спосіб працює, перевіряв на собі. 😀Хай щастить!
-
Вибачте , навздогонку. В Річмонді є бранч представництва компанії Simens. Вони займаються системами автоматизації, здебільшого побудованими на PLC. Можливо це трохи інше, та всеж у схожому напрямку. Вони набирали технішенів. Я навіть інтервью у них проходив. Пошукайте через той самий LinkedIn чи навіть через google map. Можливо варто постукатись чи навідь під’їхати і туди теж
-
Подобається що я навіть уявлення не маю де знаходиться магазин тютюнових виробів.
-
Людей які палять я вже бачив, але де беруть вони сіги я ваще не уявляю.
-
Дуже вам дякую за відповідь і деталі! Ви дуже допомогли ❤️