Українці у Ванкувері
-
Привіт, є питання- як найшвидше доставити посилку в Україну?
-
Дякую, треба самій відправити посилку. Питання не в ціні, а щоб не довго йшло. Я знаю що є міст але може хтось вже щось відсилав і може порекомендувати))
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка , що дальше робити, ми медогляд пройшли, який наступний крок?Як зняти обмеження з воркперм?
-
Once you get your medical exam results, you can ask to remove these restrictions. To do this, you must follow the instructions below to apply for an open work permit in Canada. Then, we can issue you a new work permit without job restrictions. As a Ukrainian national or family member of a Ukrainian national, you don’t need to pay any fees to remove the job restrictions on your work permit. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#apply-canada
-
Вітаю,а якому результату слід вірити більше про чисту зп?
-
Привіт, друзі👋 Вже скоро наступає літо, і ми готові до нього на 100% 😎 Тож раді повідомити вам, що у нас діють спеціальні літні пропозиції: 🔸На заняття з математики діє знижка у 20% 🔸На англійську - знижка у 10% Також, для тих, хто робить перший крок до знань з нами, ми пропонуємо перший урок з математики безкоштовно 😌 Приєднуйтеся до нас і пишіть в приват для деталей❤️
-
Через Эдмонтон или Сиэтл.
-
Христос Воскрес! Langley або Abbotsford Друзі шукаю кімнату на 1 Червня. Буду вдячній любій інформації. працюю фул тайм, не маю шкідливих звичок, відповідальний за чистоту. Дякую🙏
-
Доброго дня усім , запрошую на манікюр🥰🌿💕 Є вільні дати 💐 За деталями у дірект🌞💚 Vancouver, West End, Burnaby St