Українці у Ванкувері
-
Доброго дня усім , запрошую на манікюр🥰🌿💕 Є вільні дати 💐 За деталями у дірект🌞💚 Vancouver, West End, Burnaby St
-
Доброго дня, хтось може порекомендувати хорошого мастера по шиттю. Дуже вдячна заздалегіть.
-
Якщо хтось шукає як записатися на тест англійської мови, то краще це зробити за адресою 2525 Commercial Dr, Vancouver, BC V5N 4C1, 2 поверх, перші двері по коридору. Запис може бути і на наступний день. Також є опція самостійно забрати результат, або чекати 2 тижні вони відправлять на вашу адресу. Зараз є ще місця в Vancouver community College. Початок з 1 травня, 65$ за 3 місяця. Сам курс безкоштовний, а це взнос, так як це коледж
-
А сам тест скільки коштує?
-
Гумористичний вечір🇺🇦🔥 13 травня ❗️ 17:00🕔 5311 Francis Rd, Richmond, BC V7C 1K2📍 Stand up🔞🎤 Українські пісні🎸 Мініатюри🎭 Рубрика «Йобана блять, р*сня»🖕🏻 Вхід : 20$ ( українські смаколики включенні) 🥟 Cash bar🍺 Бронювання місць: Інстаграм ( Direct ) - instagram.com/ua__fun?igshid=YmMyMTA2M2Y= P.S. Разом - веселіше!
-
Я бачив BestBuy популярний і в Costco теж є,можливо,у когось досвід є покупки там
-
Вітаю! Порадьте,будь ласка,магазин електротехніки,щоб не дуже дорогий був (хочу електросамокат купити).
-
Привіт всім 👋 Є можливо у когось бухгалтер який допоможе з поданням податкових декларацій?
-
Гумористичний вечір🇺🇦🔥 13 травня ❗️ 17:00🕔 5311 Francis Rd, Richmond, BC V7C 1K2📍 Stand up🔞🎤 Українські пісні🎸 Мініатюри🎭 Вхід : 20$ ( українські смаколики включенні) 🥟 Cash bar🍺 Бронювання місць: Інстаграм ( Direct ) - instagram.com/ua__fun?igshid=YmMyMTA2M2Y= P.S. Разом - веселіше!
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍