Українці у Ванкувері
-
В автобусі можуть дати квиток і на 5 і на 6 годин
-
Головне за 90 хв встигнути
-
По ідеї там діє єдина система квитку, тому можна
-
Вітаю, термінове питання: якщо купити квиток в автобусі,то чи можна по ньому зайти у Sky-train?
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть будьласка на яких сайтах можно подивитися житло в аренду? І ще цікавить комерційна аренда під манікюрний кабінет. Вдячна за пораду!
-
Всім привіт!!! Сім'я з 2 осіб шукає до оренди кімнату з ванною кімнатою та доступом з 28.04.23 по 24.05.23 приблизно в 25 км від Ванкувера. У нас немає великих вимог, просто потрібно прожити місяць, щоб можна було спокійно завершити формальності, пов'язані з перебуванням. Мені 38 років, за фахом лікар, чоловіку 46 років- автомеханік, без шкідливих звичок. Ми новачки у Ванкувері. Заздалегідь вдячні за ваші рекомендації або прямі пропозиції. P.S. з липня шукаємо квартиру на дві кімнат, кухня ,санвузол мінімум на рік.
-
Вам не сподобалось що вона російськомовна ? Бо якшо справа не у тому то вас запитали який рівень володіння англійської у вас? Бо може типу для вашого рівня англ група буде нова збиратися саме у червні...
-
На червень там здача тесту. А курси будуть ще пізніше.
-
Привіт. Буду мати на увазі, якщо будуть якісь варіанти надішлю в групу чи вам. Спробуйте також Craigslist та додатись в фейсбук групи канадські по оренді житла, а також рекомендую якщо походити і пофотографувати номери телефонів в будинках які тільки під оренду квартир. Успіху в пошуках, щось та знайдеться 💙💛
-
Доб вечір. Нам після проходження медогляду ніякого папірця не дали, які наші подальші дії ?