Українці у Ванкувері
-
Дякую! Я просто сумнівалася, що це можуть бути ще якісь інші додаткові обстеження не на ворк перміт))
-
Доброго дня громадо, Langley або Abbotsford шукаю кімнату з 1го Червня. Дякую.
-
Це шахраї, я впевнена в цьому! Бо в інших группах те ж саме
-
Доброго дня, запрошую усіх бажаючих на манікюр🌿🥰☘️ Добра кава та гарний настрій як бонус💕🌿 За деталями у дірект☘️ Vancouver, West End, 1250 Burnaby St
-
Друзі, хтось заповнював анкети на допомогу від провінції? Я все заповнив, запросили consent form від банку, це я так розумію, це треба йти в банк? Бо нічого не зрозуміло)
-
І хтось може підказати як записатись на безкоштовні курси? Я так розумію треба знайти центр оцінювання знань і вони після тесту дадуть список шкіл, де можна піти на безкоштовні курси?
-
Немає за що. Тільки моя особиста думка, якщо хочете дійсно норм рівень англ і підготуватись до CELPIP or IELTS хочаби на 8 по кожній секції, то треба на платний курс іти, там де підготують нормально. Сьогодні як раз мав assesment написали мені CLB 7 і сказали куди піти, щоб дотягнути до 8, вони маскимально готують до 8. Тільки я от скажу, ніфіга в мене не 7 загальний бал, якщо 6 буде то дуже добре, а може і менший... Але як для безкоштовно.... но то ок...:)
-
Доброї ночі. А є у нас у спільноті тату майстри/ майстрині?
-
Вітаю 🖖 Я шукаю працівника, який би впорався з діяльністю з оренди….орендувати будинки на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍