Українці у Ванкувері
-
Немає за що. Тільки моя особиста думка, якщо хочете дійсно норм рівень англ і підготуватись до CELPIP or IELTS хочаби на 8 по кожній секції, то треба на платний курс іти, там де підготують нормально. Сьогодні як раз мав assesment написали мені CLB 7 і сказали куди піти, щоб дотягнути до 8, вони маскимально готують до 8. Тільки я от скажу, ніфіга в мене не 7 загальний бал, якщо 6 буде то дуже добре, а може і менший... Але як для безкоштовно.... но то ок...:)
-
Доброї ночі. А є у нас у спільноті тату майстри/ майстрині?
-
Вітаю 🖖 Я шукаю працівника, який би впорався з діяльністю з оренди….орендувати будинки на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
Доброго дня! Мене звати Ксенія, я таргетолог та наразі шукаю нові проекти у Канаді! Маю великий досвід роботи з б‘юті майстрами, психологами, логопедами, дизайнерами інтер’єру та сферою будівництва. Послуги, які я надаю ⁃ таргетована реклама ⁃ навчання таргетованій реклами для подальшої роботи або для свого бізнесу ⁃ оформлення соцмереж під ключ Сприводу співпраці пишіть у приватні повідомлення Усім гарного дня ❤️
-
Гумористичний вечір🇺🇦🔥 13 травня ❗️ 17:00🕔 5311 Francis Rd, Richmond, BC V7C 1K2📍 Stand up🔞🎤 Українські пісні🎸 Мініатюри🎭 Вхід : 20$ ( українські смаколики включенні) 🥟 Cash bar🍺 Бронювання місць: Інстаграм ( Direct ) - instagram.com/ua__fun?igshid=YmMyMTA2M2Y= P.S. Разом - веселіше!
-
Запрошую усіх бажаючих на якісний манікюр🥰 До кінця цього місяця діє знижка💋💄 Смачне латте як бонус🥰 За деталями у Дікект☺️ Буду рада новим знайомствам❤️ Vancouver, West End,Burnaby St
-
Привіт! Може хто стикався з такою проблемою. При завантаженні форми 5710 в онлайн заявці на зняття обмежень у ворк перміті, видається помилка. Хоча форма заповнена вірно і дійсна. Я вже що не перепробувала, нічого не працює😤
-
Дякую
-
Так