Українці у Ванкувері
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
-
Ви напевно неуважно читаєте що вам пишуть. Перечитайте моє повідомлення ще раз будь ласка, я навів чіткі аргументи. Стосовно нищення режиму Путіна нехай нищить, проте особисто я не хочу його в своєму інформаційному просторі, краще дивитись на тих хто дійсно нищить режим Путіна, саме ЗСУ. ЗСУ це єдині хто нищить реально Московію та її режим! Розвивайте українські ютуб канали, які донатять на ЗСУ і безпосередньо причетні до нищення зла. Одним словом, я ще раз скопіюю що я написав вже: «Не поширюйте будь ласка москальські ютуб канали, створюючи їм рекламу, збільшуючи кількість переглядів і відповідно заробітку грошей та податки з яких підуть на армію Московії. Дивіться якщо хочете особисто, не діліться цим тут. Дякую за розуміння.»
-
привіт . можна більш детально. де територіально? який графік , що по з\п
-
Шукаю Сусідку по квартирі в одномістну кімнату за 1000$ Квартира знаходиться біля метро brigeport Richmond.
-
Доброго Дня, як зв’язатись з адміном?
-
Дякую за цей пост!!
-
Усім привіт. Шукаю деякі елементи одягу для кінопоказу українського мультфільму, на презентацію. Якщо хто раптом маєш вишиванку/штани/ пояс/ сопілку подібні до того що нижче - буду дуже вдячний!! (Позичу на суботу/неділю 20-21 трав)
-
Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
Шукаю дівчину/жінку румейтку. Квартира з гарними умовами в елітному будинку з басейном. Я без шкідливих звичок, не конфліктна)). Ціна 975 дол. Перекажіть тим хто шукає житло. Дякую.😘
-
Адміністратор @leraa_english Бажаєте швидко покращити свою розмовну англійську?📚 Вітаю, мене звати @leraa_english і я розробила свій АВТОРСЬКИЙ курс на основі 10 років досвіду у викладанні англійської. Він адаптований саме під потребу термінового покращення розмовних та граматичних навичок. ✅Рівень А2 Навіть якщо у вас початковий рівень, ви все зрозумієте. 10 самих актуальних для повсякденного життя тем. По 2 уроки в записі до кожної (лексика, граматика та презентація). Ціна для перших 15 студентів - 1399 грн 🔥 замість 🔥4999 грн. Це, приблизно, ✅35€ замість 125€❌ 🔥Перший урок - free✅ Щоб отримати безкоштовний урок - напишіть мені у приватні повідомлення 🖋 Мій інстаграм ⬇️ instagram.com/leraa_english?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==