Українці у Ванкувері
-
Пані Ірино, розмість будь-ласка оголошення в групі Українці у Ванкувері. Я здається бачив кілька людей там які розміщували оголошення про випічку. Церква в Н‘ю Вестмінстері може пекти, треба уточнити в Отця Михайла
-
В Козаку думаю також можна замовити. Або ж купити вже готові, там є 3 види
-
instagram.com/ukrainianblueyellowart?igshid=YmMyMTA2M2Y= Якщо ще хтось не встиг придбати подарунки до нового року чи Різдва і заодно задонатити на ЗСУ , тоді відвідайте сторінку волонтерів ( усі зароблені кошти відправляємо на ЗСУ ) Слава Україні 🇺🇦
-
Доброго дня! Прилетіла в Ванкувер тиждень тому. Шукаю співмешканку для оренди квартири.
-
Кому цікаво поїхати на лижах покататись, ось дівчинка Наталка кинула посилання на крутий прокат, дуже адекватні ціни і класний сервіс. Посилання на Канад Наталі: www.instagram.com/p/CmcR5k_P2tq/?igshid=ZDFmNTE4Nzc= Посилання на крамницю з прокатом: instagram.com/vanecoride?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
-
Розмість будь ласка оголошення в нашій основній групі 💙💛 www.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/?ref=share&mibextid=S66gvF
-
Привіт всім. Хтось знає де можна дістати довідку про місце проживання? В ICBC чи деінде?
-
Тобі для Канади? Контракту достатньо. А в ICBC можуть BCID зробити і там буде твоя адреса
-
Для Канади цього достатньо
-
Та для Канади то не проблема. Мені потрібно для В'єтнаму щоб отримати довідку про відсутність судимості
-
Так довідку про несудимість можна в канадській RCMP онлайн замовити. Десь 70 баксів коштуватиме
-
Мені в'єтнамську довідку потрібно, а не канадську
-
Тоді не зрозуміло до чого у питанні айсібісі згадано 💁🏼♂️
-
Я просто припускав. Тому і запитував хто знає де її можна зробити
-
А у в’єтнамської сторони є якісь зразки як має виглядати цей документ?
-
В тому то і прикол що немає. Мою знайому українку в Ханої далеко послали, разом з її в'єтнамським другом
-
Тоді, якщо немає зразку зайди в ICBC і попроси написати підтвердження адреси або може вони зможуть порадити.
-
Дякую! В принципі логічно
-
Цікаво, чому ж я тоді згадував в своєму питанні ICBC? 💁🏼♂️ 😁
-
ТРІШКИ ХОРОШИХ НОВИН В СТРІЧКУ. США виділять 49.9 млрд доларів (можливо і більше, пішення буде прийняте на протязі 48 годин) на допомогу Україні і партнерам НАТО для покращення ситуації в Україні 💙💛
16 Jan 2023, 06:08
321/13346
about 11 hours ago