Українці у Ванкувері
-
Де скам?
-
Аа. Просто так виходить, що під нормальним постом тепер те повідомлення. Ну я думаю всі зрозуміють
-
Доброго дня. Шукаю відгуки, можливо хтось стикався з цим дилером? goo.gl/maps/FhvUtGCthYuEPuqY6
-
Art Gallery
-
Що в посилці покажете?
-
Пошліть поштою. Не така вже й висока буде винагорода для Укрпошти чи Моста
-
Мова це перше що відрізняє націю від інших національностей. Плюс є правила чату. Плюс мова ворога. Плюс наші гинуть на фронті. Від прости господи нації виродків російськомовних
-
Доброго дня,чому так реагуєте на російську мову?Для вас що кожен українець ,який з дитинства розмовляє російською ворог народу?Якщо я написав російською це не означає що я не патріот своєї країни,УКРАЇНИ!Прикро що є ті хто починає зневажати особу лише по тому,якою мовою вана говорить!
-
Пам'ятаю років з 10, а може і більше переїхав зі Львівщини до Києва і коли розмовляв українською та "чіста русскіє києвскіє пацанчікі па панятіям" дивились на мене як щось нижчого і навіть глузували з мене "та нафік нам єті тваі гоцульскіє канапкі". Так от тепер бачу або чую тварь парашомовну то зразу ігнор, хай тепер оркомовні стидаються мови бидла, яке обісралося на весь світ і скотилося до рівня відсталої держави.
-
А я зробила плакат😌 вже в дорозі