Українці у Ванкувері
-
Мова це перше що відрізняє націю від інших національностей. Плюс є правила чату. Плюс мова ворога. Плюс наші гинуть на фронті. Від прости господи нації виродків російськомовних
-
Доброго дня,чому так реагуєте на російську мову?Для вас що кожен українець ,який з дитинства розмовляє російською ворог народу?Якщо я написав російською це не означає що я не патріот своєї країни,УКРАЇНИ!Прикро що є ті хто починає зневажати особу лише по тому,якою мовою вана говорить!
-
Пам'ятаю років з 10, а може і більше переїхав зі Львівщини до Києва і коли розмовляв українською та "чіста русскіє києвскіє пацанчікі па панятіям" дивились на мене як щось нижчого і навіть глузували з мене "та нафік нам єті тваі гоцульскіє канапкі". Так от тепер бачу або чую тварь парашомовну то зразу ігнор, хай тепер оркомовні стидаються мови бидла, яке обісралося на весь світ і скотилося до рівня відсталої держави.
-
А я зробила плакат😌 вже в дорозі
-
За 15 хвилин будемо
-
Вже їдем
-
Діло в тому, що вже є багато прикладів, де люди із Грузії, Америки, навіть із Японії та Кореї говорять по Українськи. Ба більше, бачучи те, що роблять кацапи з нашою Україною, з нашим народом, домами та землею, (те як вони називали і називають, нашу Українську мову телячою) бачучи, як люди з інших країн вчать і розмовляють по Українськи, а наші не можуть… це на правду дивно. Що має статись, щоб дійшло? Вже більше року війна та геноцид Українського народу… і Ви потім дивуєтесь, чому таке ставлення до руснявого, до Українців, які говорять по руснявому…?! Ви серйозно?! Це мені прикро, що стільки людей до цих пір не зрозуміли, таких фундаментальних речей… А те що Ви патріот, менший чи більший, ніхто не знає… бо це тільки слова, тим паче просто надруковані. Тому вибачайте, але це нічого не каже… Робіть висновки, або не робіть, це діло Ваше… Але пора подорослішати і не дивуватись простим речам.
-
Доброго вечора , підкажіть будь-ласка , до якого місяця можна оформити одноразову допомогу (3000).До кінця червня , чи до кінця березня 2024 року?Наперед вдячна.
-
Вітаю, хто знає чи можна на sunset beach з пляшкою вина прийти. Бо я загубив силку на які пляжі алкоголь заборонений
-
Ми час від часу берем вино на Sunset пляж, якщо чемно себе поводити, то ні у кого не виникає питань
-
Яке прекрасне посилання 😂 дякую 😅
-
Мене теж цікавить це питання 🙋♀️
-
Давай, давай, далі захищай свою парашососійську мову і оркомовний шлак, який гірше за сміття. Якби всі "рускіє протів рускіх" почали розмовляти хоча б на такій мові, як у його дописі, то ціни би їм не було. А так то тільки й шукають причину, щоб відтворити звук зливу бачка в туалеті - парашомову. Прошу вибачення за грубий тон, але нажаль "рускій челавєк" розуміє тільки так, по людськи то їм не дійде - знайдуть мільйон причин, чому вони бідненькі не можуть розмовляти українською, а "вєлікій рускій ето украинский язик".