Українці у Ванкувері
-
ОРЕНДА ЖИТЛА в White Rock. Рекомендуємо хто тільки приїхав в Канаду. Господарка йде назустріч, якщо не можете показати свою кредитну історію. Житло не дешеве, але є свої переваги. Домашні тварини ТАК і є постільна білизна, кухонне начиння(каструлі, тарілки, ложки, виделки, пательні). www.facebook.com/marketplace/item/1889875108050860/?mibextid=6ojiHh [10.06, 21:27] Канада Керрі: www.facebook.com/marketplace/item/802673378096283/?mibextid=6ojiHh
-
Всім привіт! Мене звуть Олена, я фітнес тренер з Харкова. Все свое життя займаюсь спортом,мій досвід у фітнес тренуванні більше 5 років Дівчатка,запрошую вас на персональні тренування в залі та на природі.Також аналіз вашого харчування, персональний розбір тренувань під вас, і особливостей вашого організму. Чекаю на вас❤️ instagram.com/_elena_sveshnikova_
-
Service Canada Centre 5611 Cooney Rd. #350, Richmond, BC V6X 3J6
-
Взяття телефону в кредит буде погано впливати на кредитний бал. А нам новоприбулим на початку таке не потрібно
-
Всім привіт, чи варто купувати тарифний план разом з телефоном та сплачувати щомісяця цей кредит?
-
Мобільні оператори, наприклад Virgin plus, пропонують тарифний план на 2 роки разом з телефоном за певну суму (наприклад 60 Дол/міс)... Чи варто таким планом скористатися? Це не зовсім кредит
-
А от позитивно до речі на кредитний бал впливає якщо взяти авто у файненсінг
-
Взагалі дрібну техніку в кредит не потрібно брати спочатку. Можна буде це вже спокійно робити коли буде своє житло і авто)
-
Тобто, брати в розстрочку/кредит побутову техніку краще після купівлі будинку та авто?
-
Ну по суті телефон Вам надається в кредит. Ви будете виплачувати кошти за свій телефон протягом 2х років
-
А чим тоді той кредитний рейтинг взагалі зробити, якщо нічого не купляти?
-
Так) Бо тоді Вам той кредитний рейтинг вже грубо кажучи буде до лампочки)
-
Слідкувати щоб на кредитці кошти не опускались нижче 70-80% ліміту картки