Українці у Ванкувері
-
Червня*
-
Всім привіт . Чи є тут в групі хто живе в North Vancouver і любить настільні ігри чи збиратися просто на зустрічі українцями ? Хочу зробити окрему групу по Норсу, цікаво чи нас багато тут таких чи ж сенс робити групу
-
Там різні фактори впливають 40-47
-
Декілька днів як приїхали поки місяць будемо в Lower Lonsdale, а далі вже як з житлом вийде)
-
Всім привіт! Термінову шукаю сусідку ( або пару) в 2 бедрум квартиру в Норс Ванкувері! Гарна локація, поруч з Phibbs Exchange ,що надає змогу доїхати в будь яку точку . Квартира світла і простора,хоч ще не до кінця облаштована але все саме необхідне є) Ціна 1350 на місяць, окремо сплачується інтернет ( 45 $ на місяць,що розділяється навпіл) і раз на 2 місяці електрика ( приблизно 60-70 також навпіл). За подробицями пишіть в приватні повідомлення
-
А в якій частині саме проживаєш?)
-
Привіт! Можливо є тут хтось з New Westminster і бажає пройтися містом зараз?
-
Всім привіт. Плануємо купувати Б/В диван і шукаємо як його доставити. Підкажіть, може хто може допомогти 3 доставкою чи знає які сервіси можуть це зробити. Ну і скільки це приблизно буде коштувати, якщо ми в Порт Муді, а везти потенційно з Мепл Ріджу чи Сюрею чи ще де попадеться 😀
-
Українські підходять?
-
U-Haul - погугліть, що є недалеко. можна взяти в одному місці, а залишити в іншому. Вам треба мати звичайні водійські права
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Добре дякую
-
Перевіряйте наявність локацій, бо не усе, що вказано на мапі працює.
-
Так
-
Якщо є досвід в ремонті пасажирів в портах різних країн, але англійська дуже не дуже, є шанси на працевлаштування? Людина в пенсійному віці
-
Я думаю що потрібно хоча б або англійська або сертифікати, але це моя думка треба звертатися в ці провсоюз і уже з ними спілкуватися на пряму