Українці у Ванкувері
-
Привіт! Можливо є тут хтось з New Westminster і бажає пройтися містом зараз?
-
Всім привіт. Плануємо купувати Б/В диван і шукаємо як його доставити. Підкажіть, може хто може допомогти 3 доставкою чи знає які сервіси можуть це зробити. Ну і скільки це приблизно буде коштувати, якщо ми в Порт Муді, а везти потенційно з Мепл Ріджу чи Сюрею чи ще де попадеться 😀
-
Українські підходять?
-
U-Haul - погугліть, що є недалеко. можна взяти в одному місці, а залишити в іншому. Вам треба мати звичайні водійські права
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Добре дякую
-
Перевіряйте наявність локацій, бо не усе, що вказано на мапі працює.
-
Так
-
Якщо є досвід в ремонті пасажирів в портах різних країн, але англійська дуже не дуже, є шанси на працевлаштування? Людина в пенсійному віці
-
Я думаю що потрібно хоча б або англійська або сертифікати, але це моя думка треба звертатися в ці провсоюз і уже з ними спілкуватися на пряму
-
Вітаю, друзі/подруги! Якщо хтось із вас потребує безкоштовної допомоги, бо 1) почувається другосортним у чужому місті чи країні 2) невпевненим в собі та своїх силах, відчуває ступор і застій в роботі 3) сумує за домом, друзями, роботою в Україні, та не знає, що буде далі 4) має родичів, які підтримують російську агресію і не розуміє як з ними спілкуватися (і чи варто взагалі) 5) відчуває себе скаліченим, обкраденим, нікому не потрібним і безсилим будь-що змінити пропоную подивитися відео, які я записав на ці теми, щоб допомогти вам почуватися краще, знайти в собі сили і пройти всі негаразди з найменшими втратами. Формат ютуб-каналу - це відповіді конкретним людям на їхні запитання з дієвими прикладами та цілющіми вправами Посилання на подкаст "Дракони степу" 🐉🌻 youtube.com/@meridianyes
-
Доброго ранку, а в чаті хтось хто живе в Sundance Apartments в North Vancouver? Бачив прапор на одному з балконів.
-
Не знаю як мій комплекс називається але в мене теж прапор на балконі і теж у норз Ванкувері)
-
Всім привіт) Може хтось порадить де саме у Ванкувері можна купити гречку та інші крупи?
-
Друзі, нагадую, що нам все ще потрібно донатити Вадиму, щоб трози допомогти йому з реабілітацією. Давайте задонатимо хоча б по 10-15 баксів і назбираємо суттєву суму від громади. А в неділю вирішумо, що буде написано на міні, яку побратими Вадима віправоять оркам. Умови розіграгшу: 1⃣ Потрібно задонатити Вадиму на банку: send.monobank.ua/jar/3tksz97Tp3 Або на PayPal: [email protected] 2⃣ Надіслати мені в приват скрін донату та текст послання для орків.* 3⃣ 25 червня 2023 буде обрано ДВА ПЕРЕМОЖЦІ: Перший - за найбільший донат Другий - буде визначений рандомно і ним може стати будь хто, хто закине будь-яку суму в банку або на PayPal. 😔 Збір застряг і не рухається, що мене дуже засмучує