Українці у Ванкувері
-
Доброго дня! Хотів запитати тих, хто прилетів до Канади по CUAET: дозвіл на роботу видають відразу по прильоту, правильно? Чи його треба якось після того активовувати чи бути в країні без виїзду ? Бо так як кажуть, що треба в’їхати до 31.03.2023, я думаю в’їхати в березні, отримати перміт, виїхати і повернутися в серпні. Чи знаєте когось хто так робив можливо? Дякую наперед за Ваш час і відповідь.
-
Перміт всі отримують одразу по прильоту
-
Це дозвіл на роботу, який видають при першому перетині кордону в Канаду. і діє 3 роки в незалежності чи лишились ви в країні. Але є деякі обмеження якщо лишити країну більше 6міс для майбутнього. А для перетину кордону потрібна лише віза. Весь термін її дії можна перетинати кордон.
-
Не підскажу, але для ПР здається не можна покидати країну більше 6міс.
-
-
Дякуємо, ми сильні ми переможемо !!!
-
t.me/+tYYHFqjed3c4MzM6
-
Друзі, для тих, хто шукає з ким провести Новий Рік, заходьте до цієї тимчасової групи. Я поширю в усіх відомих українських чатах та групах)
-
Привіт. Вітаємо вас з 2023 та ласкаво просимо до Ванкуверу 💙💛 РАХУНОК. Зараз для українців відкривають рахунок без SIN (Social Insurance Number). Тому ви впевнено можете піти в банк і відкрити рахунок. Рекомендую попросити відкрити вам одразу і кредитну картку, яку теж відкривають для українців. Як на мене RBC i CIBC дуже хороші банки щоб мати там рахунок, проте ви звісно можете обрати будь який інший.