Українці у Ванкувері
-
Привіт, я шукаю працівника для розміщення оголошень на сайтах оренди житла на моєму ринку ... Досвід не потрібен. Зарплата 900 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" 📍 для отримання додаткової інформації
-
Шукаєте віддалену роботу? Ми приймемо на роботу протягом наступних кількох днів. Посада: Клерк із введення даних / Віртуальний помічник / Помічник з адміністративних питань / Представник служби підтримки клієнтів / Рецепціоніст на стійці реєстрації / Коректура без телефону без телефону (Віддалена посада) Зміни: гнучкий графік для співробітників. Доступна вакансія на неповний та повний робочий день. Оплата: $23/год *Невеликий досвід або його відсутність. * Включає чудові переваги. *Навчання проводитиметься (онлайн). *Зацікавленим кандидатам має бути зручно працювати самостійно та віддалено. *Повинен володіти хорошими комунікативними навичками. Будь ласка, зв’яжіться зі мною, вказавши, яка посада вас цікавить, якщо ви або знаєте когось, хто може бути зацікавлений, дякую!
-
Хелло Вкраїнчики! Шукаю житне борошно, не можу знайти, шукав поки ще в Річмонді. Може хтось знає де можна відшукати?
-
Congratulations🇱🇷🥳 You Can Get Your $1000 For Free,Cliam It Now. Free Between 2 Minutes..Please click the link to get your reward and Quickly Register here click here: ❤🎁👇👇 sites.google.com/view/ebtfreecashz/home
-
Де можа деталі подивитися?
-
Усім дякую за відповіді
-
А, ось воно де... Мерсі
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 📍2 хв від метро Бурквітлам. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @yuliia_nails_van На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍2 minutes from Burquitlam metro station. To contact and view my works, visit my Instagram page @yuliia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝
-
Привіт , 🇺🇦 після Ванкувера вирвалися у відпустку до Мальти, якщо цікаво або є питання, буду рада відповісти youtu.be/u-lj0BV6w1Q
-
Привіт, я шукаю працівника для розміщення оголошень на сайтах оренди житла на моєму ринку ... Досвід не потрібен. Зарплата 900 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" 📍 для отримання додаткової інформації