Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 📍2 хв від метро Бурквітлам. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @yuliia_nails_van На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍2 minutes from Burquitlam metro station. To contact and view my works, visit my Instagram page @yuliia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝
-
Привіт , 🇺🇦 після Ванкувера вирвалися у відпустку до Мальти, якщо цікаво або є питання, буду рада відповісти youtu.be/u-lj0BV6w1Q
-
Привіт, я шукаю працівника для розміщення оголошень на сайтах оренди житла на моєму ринку ... Досвід не потрібен. Зарплата 900 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" 📍 для отримання додаткової інформації
-
Всим привіт. Вже з 15 липня є змога взяти в оренду 1-кімнатну квартиру в самому серці даунтауна, Yaletown. Квартира повністю мебльована, з посудом і всією технікою. У вартість вже враховані комунальні платежі, Інтернет і паркувальне місце. Є можливість короткострокової і довгострокової оренди. Причина здачі: мені потрібно терміново повернутися до Європи за станом здоров’я. За деталями - пишіть в особисті. Дякую
-
Всім привіт! Хочемо познайомитися з усіма та розповісти про наш фонд. Deeds4kids — неприбуткова організація, що допомагає підліткам, які вимушено полишили Україну через війну, отримати якісну освіту, адаптуватись до нових умов та зберегти національну ідентичність. У нашому телеграм каналі та інстаграмі ви знайдете інформацію про умови вступу в школи та університети різних країн, освітні курси, гранти та інші можливості для дітей. Підписуйтесь та чекайте на оновлення: telegram : t.me/deeds4kids
-
Сама без батьків то скільки років?
-
Так
-
S.U.C.C.E.S.S.
-
Житло здається будуть давати десь до ~2024 (поки видають ворк перміти) Тобі потрібно буде знайти організацію S.U.C.C.E.S.S. Вони також дадуть брошурки та все стане зрозуміло, а якщо ні то вже по ходу діла варто запитувати. Вони мали б біля турків бути, у будь-якому разі там можна запитати буде та покажуть дорогу Головне не забути отримати ворк перміт у першому аеропорту
-
Зверніть увагу, що ворк перміт потрібно отримати у першому аеропорту в який ви прибуваєте в Канаді.