Українці у Ванкувері
-
Всим привіт. Вже з 15 липня є змога взяти в оренду 1-кімнатну квартиру в самому серці даунтауна, Yaletown. Квартира повністю мебльована, з посудом і всією технікою. У вартість вже враховані комунальні платежі, Інтернет і паркувальне місце. Є можливість короткострокової і довгострокової оренди. Причина здачі: мені потрібно терміново повернутися до Європи за станом здоров’я. За деталями - пишіть в особисті. Дякую
-
Всім привіт! Хочемо познайомитися з усіма та розповісти про наш фонд. Deeds4kids — неприбуткова організація, що допомагає підліткам, які вимушено полишили Україну через війну, отримати якісну освіту, адаптуватись до нових умов та зберегти національну ідентичність. У нашому телеграм каналі та інстаграмі ви знайдете інформацію про умови вступу в школи та університети різних країн, освітні курси, гранти та інші можливості для дітей. Підписуйтесь та чекайте на оновлення: telegram : t.me/deeds4kids
-
Сама без батьків то скільки років?
-
Так
-
S.U.C.C.E.S.S.
-
Житло здається будуть давати десь до ~2024 (поки видають ворк перміти) Тобі потрібно буде знайти організацію S.U.C.C.E.S.S. Вони також дадуть брошурки та все стане зрозуміло, а якщо ні то вже по ходу діла варто запитувати. Вони мали б біля турків бути, у будь-якому разі там можна запитати буде та покажуть дорогу Головне не забути отримати ворк перміт у першому аеропорту
-
Зверніть увагу, що ворк перміт потрібно отримати у першому аеропорту в який ви прибуваєте в Канаді.
-
Привіт. Спочатку треба знайти житло. Можна почати пошук на: - Facebook market place - Craigslist - Roomster - rentals.ca/ - www.padmapper.com/apartments/vancouver-bc Тощо в Downtown Vancouver найдешевше: (пошук житла) 1. West End 2. China town Через міст там є теж дуже класний як на мене район з відносно прийнятними цінами: 1. Mount pleasant 2. Kitsilano 3. Broadway sky train station(в бік від даунтауну, там можуть бути хороші варіанти) За цим посилання ви знайдете назви українських служб, які допомагають по приїзду (волонтери, допомога) cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/ А тут покрокова інструкція: ukrainehelpvi.ca/ Де купляти їжу найдешевше: Їжа: - no frills - T&T - COSTCO якщо велика родина - базари китайські, там все дешевше Також, є Аплікаційна яка показує в яких крамницях знижки на ті чи інші продукти: flipp