Українці у Ванкувері
-
Та немає різниці, головне щоб вам по ціні підходив. Я купив собі freedom mobile бо оплата за місяць 50 + tax і отримую 20 GB на місяць. Моя дружина купила на 3 місяці пізніше і у неї 40$ ціна і теж 20GB інтернету. Мінус цього оператора, він погано ловить в горах чи за межами міста. В мене не ловив тільки одного разу коли їздили в гори, а так ніби нічого Знаю що в Koodo теж є хорошітпропозиції.
-
Вітаю, це не дуже довго. На вході зазвичай черга стоїть, вам потрібно буде зайти (мимо черги всередину одразу) і сказати, що ви з України і Вам потрібен Sin, Вам дадуть номер і скажуть куди йти. ми прийшли о 08:30 і зайняло це близько двох годин. У нас так було (по одному номеру ідуть всі люди, які з вами). Це робиться в Service Canada Centre. Паспорт і дозвіл на роботу треба мати з собою
-
Ми з дружиною на другий день після прильоту просто прийшли о 7 в Service Canada Centre і були першими в черзі. Тому після відкриття центру нам одразу ж оформили SIN. І не потрібно було йти перед людьми, які вже стояли в черзі
-
Я це написала не для того, щоб йшли перед іншими людьми! А для розуміння, що різні черги! І треба підійти та сказати, що саме вам потрібно, бо, якщо ми б цього не зробили, то стояли би близько години не в нашій черзі.
-
Я не мав на увазі докоряти Вам чи щось типу того. Я теж хочу просто допомогти порадою. Щодо різних черг, то на вході стояли працівники центру, в яких ми і запитали в яку саме чергу нам потрібно було стати