Українці у Ванкувері
-
Що ви маєте на увазі? У вас паспорт закінчився? Чи ви вже використали річний проміжок часу дозволений для українців? Якщо так то можуть бути питання, хоча все залежить в яку країну ви заїдете. Краще дочекатись до наступного року і їхати щоб не порушувати
-
За канадськими рейтингами найоптимальніше співвідношення вартості життя до витрат має Саскачеван ( помірні ціни та наявна нафтова промисловість), ну і звістно Альберта ( там ціни відчутно вищі), причому саме район похмурого Едмонтона а не прекрасне Калгарі. Торонто, тим більше Ванкувер занадто дорогі . Дещо вищі зарплати не перекривають захмарних цін
-
поки в Калгарі не був, але канадці з якими спілкуюся кажуть про Альберта - це як Техас, і що Калгарі куди не йшло, але вони взагалі його не рейтять
-
в кожного свій досвід)
-
Друзі, будь ласка приєднуйтесь завтра, у суботу, 29 липня до івенту, і запрошуйте канадійських друзів, сусідів всіх кого знаєте! Світ повинен бачити українські реалії! Всім новоприбулим українцям вхід безкоштовний. Ми будемо вдячні за додадкові донати. Деталі події тут www.eventbrite.com/e/675642223077?aff=oddtdtcreator
-
Щоб летіти через Швейцарію віза не потрібна?
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення Мій сайт :www.kosmomassage.com
-
Друзі, будь ласка приєднуйтесь завтра, у суботу, 29 липня до івенту, і запрошуйте канадійських друзів, сусідів всіх кого знаєте! Світ повинен бачити українські реалії! Всім новоприбулим українцям вхід безкоштовний. Ми будемо вдячні за додадкові донати. Деталі події тут www.eventbrite.com/e/675642223077?aff=oddtdtcreator
-
Друзі привіт, хтось з вас робить міні фотозони? Щось на подобі такого?)
-
Вітаю , остання робота
-
Доброго дня! Можливо хтось має пікап або маленький бусік? Шукаємо водія з машиною, щоб допоміг з переїздом з Burnaby (Lougheed) до Ванкувера. Послуги оплатимо, потрібно на завтра або понеділок після 16. Якщо раптом хтось має можливість і бажання, напишіть будь-ласка мені в приватні повідомлення. Дякую! 😌
-
Сьогодні мають бути феєрверки на English Bay в 22.00)