Українці у Ванкувері
-
Привіт, я ходжу в Helios Orthodontics, dr Lam, дуже подобається, маю з чим порівнювати, бо починала брекети в Україні, потім в Чехії, а в Канаді закінчую))
-
🇺🇦 Друзі, важлива інформація стосовано North American Tour гурту 5’NIZZA від неймовірного та щирого Сергія Бабкіна! 🎬 ВІДЕО ТУТ🔥 Ванкувер - 2 серпня ⚡️До зустрічі на концертах! Тур містами Канади та США розпочинається вже завтра: bomond.com/tours/5-nizza-north-american-tour-2023
-
Гурт пʼятниця як професіонали класні, але ми як українці, якщо ми хочемо бути успішними і рухатись в майбутнє, маємо памʼятати позицію кожного з 2014, також позицію Бабкіна. Ось погляньте, коли йому задали питання про Крим він не дав відповіді чий він, в нього ще були сумніви, також він їздив з концертами до Росії після початку війни, яка я нагадаю почалась в 2014 році. У кожен свій вибір йти чи не йти на концерт, проте ви маєте знати правду, щоб могти приймати рішення. Зверніть увагу, у відео жодного слова про ЗСУ чи війну Росії проти України, він вже згадував десь в якихось інтерв’ю, але про це треба говорити кожного разу, це важливо !!! Ось відео 2018 року, і є ще інші. Аналізуйте, поважайте себе та Україну, розвивайте критичне мислення, бо завтра будемо на концерти Лободи ходити. youtu.be/irAfiJg0tBc
-
Про пана президента теж треба памʼятати, просто ви порівнюють непорівнюване. Президент зараз представляє нас з вами, він не гурт, це політична фігура яка обирається і змінюється у відповідності до законів та конституції України. Прийдуть вибори, ми теж висловимо оцінку, а поки він президент, якщо він робить що має то ми маємо бути єдині в цьому. Якщо ж ви написали щоб просто написати то краще не пишіть, бо немає змісту витрачати час, а тема дуже серйозна.
-
Треба також про пана презедента «стендапи» поширити разом з серіалом свати, раз вже за п’ятницю говоримо))
-
Жодної поваги до бабкіна. Він росіянин який народився у Харкові. Зараз почав підлаштовуватись.
-
Добрий день хто подавав на повернення коштів за medical exam ? Якщо так то скільки це займає по часу, бо я вже місяць чекаю. Дякую
-
Доброго вечора! Можливо хтось буде їхати великою машиною з Ванкувера у Вікторію 13 серпня і може підвезти? (3 людини і багато речей) Хтось їздив убером з Ванкувера у Вікторію? Не розумію на паром квитки самому треба брати?