Українці у Ванкувері
-
Слава Україні !!!!
-
Краще переробіть однією мовою і не москальською
-
Дякую всім кто сьогодні був на заході! Ви неймовірні! Дякую @MykhayloG за поширення інформації! Ви круті ! Зі святом!!!! Слава Україні! 🇺🇦❤️🔥🔥
-
Познімати
-
Друзі покидайте відео і фотки з сьогодні бо не мав можливості як покликати і зняти)
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Вам всім дякую за енергію яку ви показали!)
-
Настя Морозова Ванкувер може зможеш підказати ?
-
Всім привіт. Напевно тут вже обговорювали таку тему як Страховка на машину. Але я буду вдячний якщо хтось відповість мені на мої питання. Якщо брати собі стару тачку, і отримати в ICBC місцеві водійські права категорії 5 - в скільки приблизно вийде страховка на рік? І які є опції (я маю на увазі - у всіх страхових буде однакова ціна чи є варіанти?)? Дякую)
-
А що не так з Western Union? Ніяких оплат
-
Зрозуміло. Ну тоді все ок. Тому що мені вже все поставили - і стаж і безаварійне водіння
-
🚢🍽️ СМАЧНА НОВИНА!! 🔥 ВЖЕ ЗАВТРА ВВЕЧЕРІ! Найкрутіша українська вечірка року! КОЗАК не залишить нікого голодним! 😋🎶 🎫 Квиточки тут: www.eventbrite.com/e/ukrainian-independence-day-boat-party-tickets-677803437327?aff=oddtdtcreator Беріть з собою український прапор 🇺🇦