Українці у Ванкувері
-
Всім привіт. Сьогодні батьки купують євро у людей. За яким курсом це добре зробити, щоб всім було добре?
-
Hey guys, Мені необхідно зробити довіреність для відкриття компанії в Україні, порекомендуйте будь ласка нотаріуса хто би міг це зробити швидко Вдячний 🙏
-
Деталі реєстрації на ФБ www.facebook.com/events/1551072562305969/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22%5B%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A831656838490606%7D%7D%5D%22%7D
-
Олександр, звертайтесь в аеропорту до людини , яка працює в організації SUCCESS . Можливо вона надасть вам житло безкоштовно на перші 14 днів ( але не у Ванкувері , а у Річмонді ) Зазвичай вона зустрічає українців біля імміграційного відділу ( там, де треба брати ворк перміт) Людмила допомогла мені також . В моєму ворк перміт не поставили позначку CUAET . Я цього не помітила, а вона помітила і сказала повернутися у іміграційний ввдділ та попросити , щоб доставили цю позначку CUAET. Без позначки CUAET у work permit ви не отримаєте бенефітів. Так що дивіться уважно і зразу все на місці в аеропорту вирішуйте. Бо потім -це займе набагато більше часу .
-
riotheatre.ca/movie/dovbush/
-
19, 23 числа буде показ нового українського фільму "Довбуш" у Ванкувері
-
petition.president.gov.ua/petition/204906
-
Спільното, в найтяжчі часи наші депутати думають що можуть робити все що заманеться, але це не так. ПРОШУ ВАС підписати петицію до Пана Президента
-
Привіт всім. Знайомий канадець шукає 3-4 хлопців з досвідом роботи з плиткою. Робота офіційна, мінімум на 1 рік. Зп $25 помічникам та $33 майстрам. Звати його Jivko. Якщо когось цікавить то пишіть мені - дам його номер телефону
-
Терміново
-
Народ, вітаю, хто може проконсольтувати по трудовому праву. Віддячу українським хлібом (:
-
Або якщо вже арендуєте житло, берете контракт і паспорти
-
Берете лист про місце проживання, паспорти і їдете по місцю у футбанк і записуєтесь.
-
Вже цієї суботи! 🎓 На вебінарах Soloway Global Education про освіту багато питають про можливості продовження чи здобуття аспірантури / докторантури. Тож винесли цю тему в окремий вебінар з крутими українськими докторами різних галузей та їх історіями професійного шляху 😏 Безкоштовно за попередньою реєстрацією 👇 www.eventbrite.com/e/693364681427