Українці у Ванкувері
-
🍣 Робити смачні суші вдома - легко і вигідно з Sushi Maker від Rusigo! 🍣 🎉 Супер акція: Отримайте 40% ЗНИЖКУ на Sushi Maker! 🎉 🌟🌟🌟 З Sushi Maker ви отримуєте: ✅ Дуже високу якість продукту, що гарантує тривале використання. ✅ Можливість легко та швидко готувати улюблені суші вдома. ✅ Нові можливості для творчості у кулінарії та враження гостей своїми майстерними суші. Не втрачайте часу, замовляйте Sushi Maker вже сьогодні та розкривайте всі секрети японської кухні вдома! 🍱 Поспішайте, акція обмежена в часі. Зробіть собі чудовий подарунок і додайте яскравих смаків у свій життя разом із Sushi Maker від Rusigo! 🎁👨🍳. ✅Посилання на продукт👇 rusigo.com/products/sushi-maker
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Та він там новий трек випустив по поверненню з гастролів. Схоже образився
-
Здається до березня, так
-
А чим там історія з Бабкіним закінчилася? Бо я пропустила весь замєс 😅 ПС. Розбавлю трохи потік реклами
-
Я ,мама синочка Назара. Зовсім недавно ми дізналися про наш страшний діагноз який поділив наше життя на ДО і ПІСЛЯ. У дитини спочатку була підозра на апендицит. Потім ми здали аналізи і виявилося що в нього це лейкоз ( рак крові) який вже був в загостренній формі. Тепер його чекає довге лікування хімією. Будь ласка хто скільки сможет кожна грн дуже важлива. Реквізити: 5375524800177730 Mazur Anastasia Є PayPal Дякую за увагу🙏🇺🇦
-
Про Барнабі не знаю , є різні футбанки, але навіть в нашому фудбанку раніше давали не погано, але чим далі тим менше дають, бо багато українців і може інші приїжджають то не встигають наповнюватися . Нам з овочів теж дають 3 картоплини, 3 моркви і 3 цибулі на 3 людини, але завжди якийсь фарш чи мясо, каші чи макарони.
-
Поки питання фудбанків, де в Барнабі норм фудбанк? Ми живемо в CAPITOL HILL, то тут дають 4 картоплини на чотирьох на тиждень. %)