Українці у Ванкувері
-
Привіт усім. Прошу підтримки в розвитку свого маленького блогу. Блог новий та дуже потребує росту. Дуже надіюсь на підтримку Українців, Українки. Буду більш за все вдячна за підписку а також лайк чи комент? Щиро вірю у вашу підтримку. www.youtube.com/watch?v=16NM5TFu9jU
-
Никита
-
Блокуй його
-
Я відмітив, він одразу його видалив після цього
-
Всім! Увага ⚠️⚠️⚠️ Повідомлення про продаж білетів на концерт Coldplay зі знижкою це скам!
-
Всім обережно! Це скам!
-
Привіт, В звязку з поїздкою короткостроково здаємо свою квартиру Термін: 09.10 - 28.11 Локація: Surrey Central В квартирі є все необхідне, поряд лінія Expo Line (Surrey Central) метро, Wallmart Можна з тваринами Ціна: 2600 CAD в місяць + 1300 CAD страховий задаток який повертаємо, є дозвіл від хазяїна квартири
-
Вітаю! Можливо хтось знає носіїв французької мови тут, чи викладачів, чи хтось має високий рівень французької та має бажання його практикувати зі мною? Я шукаю когось, з ким можна було б спілкуватися французькою, щоб не втрачати рівень. Абооо чи ви знаєте якісь курси французької тут? Буду вдячна за будь-які контакти чи інформацію😌
-
Ось ця гнида
-
Я йому вчора написав що згоден, купую. Але коли я написав що тільки при зустрічі, він сказав що живе у Віслері. Я мол ок не питання, якраз їду сьогодні туди. Заїду і зустрінемось. А він що? Видалив всю переписку зі мною. А тепер ще й видалив свої «оголошення благодійності» після того як я написав що це скам 😁 І це в той час коли українці якраз мають допомагати один одному…
-
Доброго ранку ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка скиньте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 20-21 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻