Українці у Ванкувері
-
Вона інформацію про житло отримає в аеропорту. Чи ні?
-
Так, SUCCESS перевірить бази даних і дасть адресу готелю де можна зупинитись на 2 тижні, якщо будуть місця. Часом усе переповнено.
-
А якщо переповнено, що тоді ?
-
А також були волонтери від Maple Hope foundation і КУК (конгресу Українців в Канаді). Не знаю чи вони ще є там, бо вже 10-й місяць як вони та волонтерять.
-
Треба мати план Б. Тут же ж ніхто нічого не гарантує і нічим нікому не зобов’язаний. Треба розраховувати на себе і намагатись щось знайти на цей випадок. На жаль такі реалії.
-
Тоді , будь ласка , підскажіть де шукати.
-
Facebook market place
-
Craigslist
-
Пишіть не тільки в українських групах а і додавайтесь в канадські
-
Rent, apartments for rent і такі інші
-
Ок .дякуємо
-
Шукайте приблизно по датах, питайте ціни
-
Можна і в хостели заселитись, якщо вже не буде куди, якщо буде вас людей 4-8 то прикольно, що можна буде мати окрему кімнату
-
Ми сім’я з дітьми та собакою. Чи можливий хостел в такому випадку? ( 4 Людини)
-
Собака, не знаю, а діти не проблема. Все треба уточнювати. У вас одразу обмежується варіанти через собаку, бо не всі дозволяють, навіть в квартири
-
Це зрозуміло, але запасний варіант це тільки готель чи хостел, бо поки не отримаєш всіх документів (навіть якщо заздалегідь знайти роботу) ти фіг що зможеш орендувати ( а я не дочка мільярдера😄)...
-
Я все розумію, просто намагаюсь передати реалії без прикрас але і без трагедії. Безвихідних варіантів не буває
-
Розуміємо. З таким зіткнулися у Німмечинні . Але собака - є і з нами) маленька )
-
Дякуємо за інформацію . Продумаємо плани і Б і С
-
Просто коли на місці- вже орієнтири інші. Поки ще плануємо - запитуємо
16 Jan 2023, 06:08
536/13511
about 9 hours ago