Українці у Ванкувері
-
Доброго дня. Я до вас з проханням про допомогу . Збираємо на пікап для 57 мотопіхотної бригади, 42 батальйону. З останнім пікапом сталося біда, а більше хлопці за свої купляти не можуть ,бо немає за що купляти . Тому прошу допомоги усіх . Посилання на монобанку : send.monobank.ua/jar/7LH9efMDV6 Номер карти : 5375411209108351 E-transfer :nickolaewakatarzyna@gmail.com PayPal :nickolaewakatarzyna@gmail.com Дякую за будь-який донат або поширення. Це все наближає нас до перемоги 💙💛
-
Дякую
-
t.me/ukrainiansinvancouverua/5713
-
Привіт , народ . Порадьте стоматолога з власного досвіду . 🙏🏻
-
🎸НАВЧАННЯ ГРИ НА ГІТАРІ 🎸 Наша школа проводить набір на навчання , діти від 7 років , також дорослі 🤗 Індивідуальний підхід до кожного учня ✌️ Можливість займатись онлайн 🎈 Починаємо у жовтні 🫶 Також запрошую в інстаграм переглянути процес навчання та відгуки 😍 Усі деталі в особистих повідомленнях 🙃
-
Підкажіть будь ласка, хто допомагає зробити CV по канадському зразку безкоштовно?
-
там є презентація навіть з перекладом. краще вас самих все одно ніхто вас не знає
-
www.4ukraine.ca/uk/resumes
-
Дякую!
-
workBC
-
Супер, дякую!
-
www.bchousing.org/housing-assistance/rental-housing/subsidized-housing
-
Добрий вечір, не підкажете чи можу я отримати SIN самостійно та що для цього треба, і чи моду я взагалі його отримати якщо мені 18
-
Круто, дякую
-
привіт, можеш. Потрібен Work/Study permit, паспорт. Можеш прийти в порядку живої черги, а можеш записатись онлайн. Але якщо приходиш в саме відділення, то бажано там бути ще до його відчинення, так як черги там кілометрові
-
Можна дуже просто) Можна подати онлайн, конверт з документом прийде до тижня часу)
-
Дуже дякую, спробую завтра
-
Білети☝️
-
www.eventbrite.ca/e/stepan-giga-vancouver-usa-canada-2023-tickets-646297281567?fbclid=IwAR0UdjvMQ8B-uMSnyZ7a1Ahbm3CicDQOQutt_1K9aSzr3dCpzxjb6ra0w1M_aem_Adkl7NHW3Qoj1ayf1zs8zoEnttNCVj06AKT0G_-KVYcl2aJhUH-Dm3H7nECbMG-J26TBljCpj_YaCwDUpyYvqx3J
-
Всім доброї ночі) шукаю квартиру для пари, ( 1 bedroom ) мебльована! Локація-Ванкувер або Річмонд! Бюджет до 2000$, можливо є в когось якісь варіанти або пропозиції, буду дуже вдячним🙏
16 Jan 2023, 06:08
5439/13527
about 5 hours ago